- 20:09 Свіжість у кожному шматочку: простий, корисний та смачний салат за лічені хвилини
- 19:54 Скорпіонам — «Королева Пентаклів», Козорогам — «Король Кубків», а Тельцям — «Верховна Жриця»: Таро-прогноз та поради карт на 22 травня
- 19:46 Вперше показали стрільбу «супергармати» Кім Чен Ина: про що сказали кадри спеціалісту
- 19:21 Мирні переговори чи пастка часу: США надають кремлю перевагу у війні
- 19:08 Приречені на злидні? Чому індексація не рятує пенсіонерів від бідності
- 18:58 «Чекаю на дзвінок»: популярна модель та волонтерка подала заявку на «Холостяка»
- 18:57 Відмовляють у праві на існування: євродепутат про переслідування росією українців на ТОТ
- 18:45 Подорожчання до кінця року не очікується: названо ТОП-5 продуктів харчування зі стабільною ціною
- 18:32 «Це — мама, а це — тато»: секрет сина Меган та принца Гаррі розкритий
- 18:28 БЕБ завершило розслідування та передало до суду справу підсанкційного «короля обналу» Вʼячеслава Стрелковського
- 18:20 Поліцейський уклав на підлогу: онука Пугачової Микиту Преснякова мало не застрелили у США
- 17:55 «Круть!»: мережа відреагувала на світлину відомого музиканта та військового
"Ел это один целую неделю": Фоззи поделился неудачным кулинарным опытом

Украинский исполнитель FOZZY (Александр Сидоренко) из ТНМК, который похвастался знакомством с Михаилом Жванецким, рассказал, как пытался сварить украинский борщ.
«Раз в десять лет я изменяю прическу и пытаюсь сварить борщ. Понимая, что количество попыток ограничено, на этот раз я попытался сделать сладкий багряный. С цветом угадал. А со вкусом … Ел этот компот сам. Целую неделю», — так оценил приготовленное блюдо артист.
Музыкант недавно переболел коронавирусом. Возможно, поэтому у него получился такой необычный борщ.
В сети советуют музыканту варить борщи чаще, чтобы набить руку.
Напомним, рецепт украинского борща включили в национальный перечень нематериального культурного наследия Украины. Идея популяризовать борщ принадлежит кулинарному эксперту Евгению Клопотенко.
Фото facebook.com/fozzey.metamorefozzey
709Читайте нас у Facebook