ПОИСК
Спорт

Розвод по-мальдівські: дружина футболіста збірної України блиснула фігурою на відпочинку і виявила підступ

12:03 30 березня 2021
Роксана Малиновська

Роксана Малиновська, дружина футболіста «Аталанти» і збірної України Руслана Малиновського, котра нещодавно похвалився подарунками від Зінедіна Зідана і Луки Модріча, блиснула формами відпочинку на Мальдівах, а заодно розповіла, як на островах туристів розводять на гроші.

«Так, друзі, розвод по-мальдівські, — розповіла Роксана на відео, яке вона виклала в сторіс Instagram. — Отже, стоїть шампанське в холодильнику. Ти собі такий приїжджаєш, з довгого перельоту, хочеш випити шампанського. І головне, що в міні-барі його немає. Ні ціни, ні взагалі в наявності, нічого.

І потім, наступного дня, тобі приносять новий чек, в якому вже є шампанське, яке коштує, про всяк випадок, 55 доларів. Ось така піндюрочка".

До речі, на Мальдіви Роксана, схоже, летіла з Києва, оскільки на минулому тижні вона встигла заглянути в тренувальний табір збірної України. «Нарешті у мене є фото з легендою українського та італійського футболу», - написала дружина Руслана Малиновського, виставивши в Instagram фото з Андрієм Шевченком.

РЕКЛАМА

Зазначимо, що Руслан і Роксана познайомилися під час виступів футболіста за «Севастополь». У 2017 році пара зіграла весілля в Празі. Восени 2019 року в їхній родині, яка живе в італійському Бергамо, народилася донька Олівія.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

РЕКЛАМА

Раніше «ФАКТИ» повідомляли, що дружині Руслана Малиновського дісталося від передплатників через українську мову — вона запально відповіла.

Фото Instagram

1849

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів