Відома фудблогерка Людмила Борщ пропонує рецепт простого та ситного овочевого салату без майонезу. Для заправки використовуються сметана з гірчицею. На відміну від салату з куркою, готується закуска дуже швидко, якщо в домі є потрібні овочі.
ВІДЕО ДНЯ
«Якщо гості на порозі, рекомендую приготувати цей чудовий смачний салат. Готуєтьсяна раз-два», — запевняє блогерка.
Салат овочевий без майонезу
Пекінська капуста;
Крабові палички — 250 г;
Перець болгарський — 1 шт.;
Цибуля червона — 1 шт.;
Горошок консервований — 3−4 ст.л.;
Гірчиця діжонська — 2 ст.л.;
Сметана.
Сіль.
Капусту нашаткувати, крабові палички та овочі нарізати. Додати горошок. Посолити, заправити гірчицею та сметаною.