ПОИСК
Світ

Вельмишановний леонiде даниловичу!

0:00 10 серпня 2004
Інф. «ФАКТІВ»

Вiд iменi Федерацiї футболу України маю честь щиро привiтати Вас iз Днем народження!

Українська громадськiсть пiдтримує Ваше прагнення сформувати сильну державну владу, демократичне, правове спiвтовариство, змiцнити права i свободу людини як найвищу цiннiсть. Ваша 10-рiчна дiяльнiсть на посадi глави держави -- для всiх взiрець справжнього патрiота, закоханого в нацiю, духовну красу України, котрому вдалося досягти потужних перетворень у справi стабiлiзацiї полiтичних, економiчних i соцiальних процесiв у країнi.

Ми пишаємося тим, що поступальна iнтеграцiя України до європейського i свiтового спiвтовариства пов'язана з Вашим iм'ям i сприяє пiдвищенню авторитету країни в свiтi, змiцненню її мiжнародних зв'язкiв, традицiйного почуття взаємної поваги i дружби з iншими народами.

Нацiональна федерацiя особливо високо цiнує Ваш зважений пiдхiд, батькiвську турботу та розумiння необхiдностi розвитку вiтчизняного футболу, що сприяє його популяризацiї у мiжнародному спiвтовариствi. Завжди приємно вiдчувати Вашi щирiсть, теплоту i пiклування за розвиток улюбленої гри мiльйонiв у нашiй державi.

РЕКЛАМА

Бажаємо Вам мiцного здоров'я, натхнення, щастя i бадьоростi. Удачi в усiх починаннях i наполегливостi в досягненнi поставленої мети!

З повагою

РЕКЛАМА

народний депутат України, президент Федерацiї футболу України, член Виконкому УЄФА Григорiй Суркiс

РЕКЛАМА

267

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів