ПОИСК
Політика

«читаючи «факты», я перестав дивитись телебачення -- вже немає сенсу»

0:00 16 червня 2000
Інф. «ФАКТІВ»
Редакция «ФАКТОВ» получает ежедневно массу писем, в числе которых оказалось и это: житель Закарпатья Иван Королович не просто постоянный читатель нашей газеты -- он фанат «ФАКТОВ».

Шановний пане Олександре!

Пише вам «фанат» газети «ФАКТЫ» iз Закарпаття. Не люблю говорити високих слiв, але ваша газета заслуговує найкращих похвал. На мою думку, це зараз найпрофесiйнiше друковане видання в Українi. I секрет такого успiху вбачаю в тому, що газета задовольняє потреби всiх верств населення. Тож на першiй сторiнцi можна смiливо надрукувати «Народна газета».

Читаючи «ФАКТЫ», я перестав дивитись телебачення -- вже немає сенсу. Це видання в деякiй мiрi замiнило менi й книги. Тобто на сторiнках газети я знаходжу i «їжу» для розуму, i потрiбну менi iнформацiю. Хочется просто щиро подякувати всьому колективу за таку прекрасну роботу. А найголовнiше -- ви не захворiли на вiрус «зла», що вразив дуже багато видань в країнi, якi тiльки тим i займаються, що поливають брудом опонентiв.

Критики в «ФАКТАХ» -- дiлова, конструктивна, я б навiть сказав, добра. Залишайтесь такими i будете приреченi на успiх в майбутньому.

РЕКЛАМА

Критикувати вас нема за що, але деякi пропозицiї хотiв би висловити.

Я бачу Україну в майбутньому терпимим, толерантним суспiльством, щось на зразок Нiдерландiв. Нашi люди взагалi толерантнi, але не вистачає нам терпимостi один до одного. Тож, на мiй погляд, вам бажано друкувати деякi статтi українською мовою, чим зразу вб`єте двох зайцiв: нацiоналiстам буде нi за що вас критикувати, а з iншого боку, в суспiльствi буде культивуватись атмосфера терпимостi.

РЕКЛАМА

I останне. Пропоную сюжет реклами, який реально вiдображає, наскiльки «ФАКТЫ» випереджають iншi видання.

Заключiть дiлову угоду з братами Кличками на рекламу.

РЕКЛАМА

Сюжет ролика:

Показ кiлькох епiзодiв, в яких вiд удару боксера падає противник. Пiсля цього голос за кадром (голос у диктора має бути, як у Левiтана -- впевнений i щоб мурашки по шкiрi): Клички -- найкращi на боксерському рингу (показ братiв-переможцiв), а газета «ФАКТЫ» -- найкраща на iнформацiйному ринку! (Показ газети на весь екран).

Нам потрiбно вiдроджувати повагу до самих себе, i реклама повинна в цьому допомагати.

Бажаю успiхiв i процвiтання!

З повагою, Iван Королович,

фанат газети «ФАКТЫ»

330

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів