«Вони охрініли»: Євген Клопотенко розповів, як нагодував американців бджолами
Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко, перебуваючи в Нью-Йорку, хоче розповісти світові про українську кухню. У своєму Instagram він повідомив про зустріч з авторами його улюбленої кулінарної книги The Flavor Bible.
Євген Клопотенко дізнався, що письменники готують книгу про регіональні смаки, і там буде розділ про Україну.
«Взяли інтерв'ю, я розповів про українські смаки, напоїв їх буряковим квасом, дав скуштувати бджіл, наші спеції, карпатську бринзу і ту саму домашню олію, яку роблять автентичним способом у нас під Полтавою», — написав Клопотенко.
За його словами, «вони охрініли від того, що відбувається».
«Ці люди колись стали для мене і багатьох інших кухарів ідолами і капець як вплинули на все. А тепер я стояв і підписував для них свою книгу», — додав кулінар.
Раніше Клопотенко знявся для телепроекту, присвяченого нетрадиційним стравам.
Фото з Instagram Євгена Клопотенко
704Читайте нас у Facebook