Без борошна, дріжджів і цукру: Оля Полякова поділилася швидким рецептом паски
Співачка Оля Полякова опублікувала в Instagram рецепт паски в стилі ЗСЖ: без борошна, дріжджів, глютену і цукру. «Ідеально підходить тим, хто стежить за фігурою і не планує набирати зайву вагу під час майбутніх свят», — рекламує свій витвір Полякова.
Для двох великих пасок необхідно:
- 4 яйця збити міксером;
- додати 10 столових ложок молока;
- вмішати 40 г вершкового масла або рослинної олії;
- засипати пачку суміші GingerWhite;
- змастити форму рослинним маслом;
- випікати при 160−180 градусах 50 хвилин.
Для глазурі: білки трьох яєць змішати з 6 столовими ложками еритритолу (цукрозамінника), збити в густу піну.
Втім, фоловери Полякової висловили багато критичних зауважень до рецепту: «Це непорозуміння випікай сама», «Не стоїть», «Глазур впаде, вона у вас як пінка, а повинна бути щільнішою, менше повітря».
Читайте також: Смачна паска на жовтках: швидкий рецепт
Читайте також: Апельсинова паска зі свіжою журавлиною: новий смак святкових ласощів
733Читайте також: Модна паска — краффін: простий рецепт
Читайте нас у Facebook