- 22:28 Секрети ароматів, які стимулюють витрачати гроші: зверніть увагу на нюанси
- 22:01 Сирний пиріг з черешнею: легкий десерт готується за півгодини
- 21:31 Кеті Перрі викликала занепокоєння шанувальників відсутністю обручки
- 21:02 Найкраща спеція для мозку: яка трава може суттєво покращити пам’ять
- 20:59 Семирічну дівчинку, яка зникла в Одесі, знайшли вбитою
- 20:38 Ціни на нафту та хвиля мігрантів: Пелюховський про кризу у разі війни на Близькому Сході
- 20:35 Близько місяця у шпиталі боролись за його життя: на Вінниччині поховали 22-річного розвідника, якого важко поранили на Курщині
- 20:08 Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
- 19:59 «Тихий план «Б» від влади? Що пишуть ЗМІ про кандидата в очільники БЕБ Цивінського
- 19:43 У рф знайшли застосування новій зброї з КНДР: експерт розповів, чому вона може стати дуже небезпечною
- 19:16 Рве на шматки: популярна співачка вразила зміною
- 18:59 Скорпіонам — «Сонце» та радість, Дівам — «Трійка Жезлів» та плани на майбутнє: Таро-прогноз на 20 червня
Відривний м'ясний пиріг «Лапа тигра» — смачна страва на новорічному столі

Щоб гідно зустріти господаря 2022 року, кулінари радять приготувати не лише різні салати, а й страви, що символізують тигра. Спеціалісти сайту vsevkulinary рекомендують м'ясний відривний пиріг «Лапа тигра», який прикрасить новорічний стіл.
Лапа тигра
Продукти
Борошно — 330 г
Рослинна олія — 30 мл у тісто+ 25 мл для начинки
Сіль — 3 г
Цукор — 18 г
Дріжджі — 7 г
Сметана — 25 мл
Вода — 160 мл
Фарш — 300 г
Томатна паста — 25 мл
Гранульований часник — 1 г
Мускатний горіх — 1,5 г
Паприка — 2 г
Сіль, перець, зелень — до смаку.Приготування
Спочатку замісити тісто. У миску викласти сіль, цукор, олію та сметану.
Додати воду, перемішати суміш віночком.
Частками всипати борошно й замісити м'яке злегка липке тісто.
Миску змастити олією, викласти тісто й затягнути миску харчовою плівкою. Залишити для підйому на півтори години.
Приготувати начинку. Цибулю обсмажити на сковороді до прозорості в олії. Додати фарш, сіль, перець, спеції.
Обсмажити фарш, розбиваючи грудочки лопаткою. Додати паприку, томатну пасту та дрібно нарізаний кріп з петрушкою. Остудити начинку.
Тісто, що підійшло, розділити на 2 частини.
Одну частину розкачати у великий коржик, по центру викласти фарш, з'єднати краї коржика.
Другу частину розділити на 4 частини. Сформувати пиріжки з начинкою.
На антипригарний килимок викласти всі частини швом униз. Великій частині надати форму серця, а «пальці» викласти на деякій відстані один від одного. Виріб накрити рушником та залишити на 20 хвилин для підйому.
Змастити «лапу» жовтком й випікати у духовці до золотистого кольору протягом 35−40 хвилин при 210 градусах.
Нагадаємо, кулінарний відеоблогер Дмитро Дорошенко розповів, як у домашніх умовах приготувати улюблений «Київський» торт, який доречний на Новий рік.
3606Читайте нас у Facebook