- 09:24 «Вирівнювання цін»: нардеп розповів, чому українцям потрібно готуватися до неминучого здорожчання комунальних послуг
- 09:03 «Ера ШІ починається в Університеті культури!» — Михайло Поплавський
- 08:54 Ворог вночі підступно атакував Суми, Херсон та низку інших міст: де лунали вибухи та працювала ППО
- 08:18 Терези отримають цінну інформацію, а Козероги — відповідь на важливе питання: гороскоп та «працююча» практика від мольфара на 19 травня
- 18.05 22:27 Сріблясті босоніжки — тренд літа-2025: чому це взуття стане вигідною інвестицією в гардероб
- 18.05 22:00 Дуже смачна спаржа: королівське задоволення
- 18.05 21:30 Ніколь Кідман зізналася, що шкодує про одну річ, від якої відмовилася під час побачень
- 18.05 21:00 Як почистити духовку без проблем: найкращі домашні засоби
- 18.05 20:45 «Обов'язково зверху посипаю пампушки смаженою цибулею», — кулінарка-гастроблогерка Марина Гармаш
- 18.05 20:34 Користувався авторитетом серед побратимів: понад рік рідні чекали на захисника з Вінниччини, який поліг під Бахмутом
- 18.05 20:22 Ракам — «Закохані» та турбота про близьких, Терезам — «Сонце» і радість: Таро-прогноз на 19 травня
- 18.05 20:10 Салат «Апельсинчик»: обов’язково подавайте на святковий стіл
Чудові реберця на банці: простий рецепт смачної вечері

Свинячі реберця зазвичай тушкують або запікають на грилі в соусі. Але якщо часу мало, їх можна швидко приготувати в духовці — потрібно скористатися банкою відповідного розміру. Рецепт наводить Telegram-канал Шеф-кухар.
Свинячі реберця на банці в духовці
- Реберця свинячі;
- Олія — 2 ст.л.;
- Мед — 1 ст.л.;
- Сік лимонний — 1 ст.л.;
- Часник — 5 зубчиків;
- Паприка — 0,5 ч.л.;
- Перець чорний — 0,5 ч.л.;
- Сіль — 0,5 ч.л.
З суміші спецій, солі, подрібненого часнику, соку, меду та олії приготувати маринад. М'ясо замаринувати на півгодини. Взяти форму для запікання, поставити туди банку, обернути ємність реберцями.
Усередині банки можна підготувати гарнір для м'яса. Наприклад, картоплю з грибами.
Форму з м'ясом та банку з гарніром поставити в холодну духовку, довести до 180 градусів. Запікати 80−90 хвилин. Щоб банка не тріснула, потрібно не відразу виймати її з духовки, а залишити, доки трохи не охолоне.
Нагадаємо раніше шеф-кухар із Польщі запропонував свій рецепт королівського супу зі свинячих ребер. Також зі свинячих реберець виходить апетитна солянка.
3823Читайте нас у Facebook