Коли грошей немає, до зарплати далеко, а годувати треба всіх: Людмила Борщ поділилася рецептом диво-супчика нашвидкуруч
У зв'язку з карантинними обмеженнями в деяких регіонах, коли похід у магазин і поповнення продовольчих запасів не завжди стає можливим, дуже велике значення набуває вміння кожної господині приготувати сніданок, обід або вечерю «з нічого» — тобто з припасів, що є вдома.
Про це розповіла у своєму каналі фуд-блогер Людмила Борщ.
При цьому вона привела рецепт смачного та незвичайного «диво-супу» на кожен день.
«Мені він подобається за швидкість приготування і, звичайно ж, смак. Спробуйте — залишитеся задоволені», — рекомендує Людмила.
Для приготування супу знадобляться:
- Картопля 700 г
- М'ясо 300−400 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля 80 г
- Сир 100 г
- Яйця 1 шт.
- Борошно 100 г
- Вершкове масло 70 г
- Сіль, перець.
Як бачите, все геніально просто, але результат виходить чудовий.
Нагадаємо, раніше Людмила Борще запропонувала рецепт оригінального шоколадного торта на День закоханих: він також готується легко, просто та з мінімальної кількості продуктів. А автори іншого Youtube-каналу поділилися рекомендаціями про те, як готувати салат «Рожевий фламінго»: у ньому лише чотири інгредієнти, але виходить він дуже ніжним і має тонкий смак.
88890Читайте нас у Facebook