ПОИСК
Шоу-бізнес

Визнання Зеленського, розлучення Alyona Alyona, коханий чоловік Мендель, нездійснені мрії Мішиної: як відомі українці відзначили День Валентина (фото)

22:59 14 лютого 2022
Визнання Зеленського, розлучення Alyona Alyona, коханий чоловік Мендель, нездійснені мрії Мішиної: як відомі українці відзначили День Валентина (фото)

Українці, незважаючи на тривожну ситуацію, святкують День святого Валентина. Своїх коханих вітають багато представників шоу-бізу та навіть політики.

Так, президент Володимир Зеленський записав зворушливе відео із дружиною Оленою, якій він подарував оригінальний букет із польовими квітами.

«Ми разом, ми вдома, ми в Україні», — прокоментував кадри президент, закликавши «любити не лише своїх половинок, а й Україну».

 

Виконавиця репу Alyona Alyona несподівано розповіла свою любовну історію, яка тривала лише рік.

"Нам з Денисом було дано 1 рік. І ми любимо одне одного. Але цього мало, щоб бути щасливими на всі 100" , - зазначила співачка.

РЕКЛАМА

 

РЕКЛАМА

Екс-прес-секретар президента Юлія Мендель, навпаки, переживає найщасливіший період у стосунках та показала свого коханого.

«Make Love, Not War. Закохаюся в тебе щодня», — зізналася вона.

«Тільки з тобою мої очі сяють по-особливому. Люблю-люблю-люблю», — адресувала Джамала теплі слова до свого чоловіка Бекіра.

Екс-"холостячка" Ксенія Мішина розповіла про свій нерадісний досвід вибудовування стосунків - за її словами, у юності вона жодного разу не отримувала валентинок від того, хто займав моє серце, але не впадала у відчай і щороку чекала.

"Зараз все звичайно складніше, але як і раніше День Святого Валентина одне з найулюбленіших свят на рік. Для мене це свято не просто про закоханих, це маніфест кохання!", - зазначила вона.

 

Обмінялися вітаннями в мережі та Юрій Горбунов із Катею Осадчою.

«Любіть! Тільки любов врятує світ! І кожен день повторюйте — Я тебе люблю! Дякую тобі, моя Катя Осадча», — написав він, і отримав визнання у відповідь: «Ми все сильніше, коли ми разом, а коли ми любимо, можемо перевернути гори. Сьогодні хороший привід сказати «я тебе люблю тисячу разів».

Нагадаємо, Ольга Сумська розповіла, як майбутній чоловік уперше дав їй зрозуміти, що «все серйозно».

3612

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів