«Єдині, як ніколи»: Савва Лібкін розповів, як зустрічають Масляну ресторатори в Одесі
Відомий одеський кулінар Сава Лібкін, який раніше поділився рецептом паельї з куркою та білими тюльпанами, з початку війни Росії проти нашої країни почав вести Instagram українською мовою, чітко окресливши свою патріотичну позицію.
Не змінилася вона і згодом. За його словами, вони купують продукти, готують та розвозять їжу на блокпости та на військові частини. Також туди доставляють інші потрібні речі.
«Цим зайняті не лише співробітники, а й їхні родичі, друзі. Ми об'єднуємося з іншими волонтерами. У нових реаліях це норма. Упевнений, що так зараз роблять усі бізнеси та ресторатори теж — забувши про сварки та конкуренцію», — написав він.
За словами Лібкіна, українці об'єдналися перед війною.
«Сьогодні ми єдині як ніколи. Ті українці, які розмовляють українською і російською мовами. Ті, хто був за Зеленського і ті, хто ще нещодавно були проти. Конкуренти, ідеологічні противники, розлучені пари, політичні опоненти — сьогодні всі згуртовані перед обличчям російських окупантів», — написав кулінар.
Багато шанувальників кулінарного таланту Савелія вірять, що війна все ж таки не внесе зміни до планів відомого шеф-кухаря, і він весело зустріне Масляну зі своїми рідними та колегами.
Як писали «ФАКТИ», нещодавно Лібкін поділився оригінальним рецептом млинців.
Фото Савви Лібкіна з соціальних мереж
1339Читайте нас у Facebook