«Відірватися неможливо»: Олексій Суханов поділився рецептом улюблених пиріжків
Відомий телеведучий та кулінарний експерт Олексій Суханов поділився з «ФАКТАМИ» бабусиним рецептом пиріжків з м'ясом. За визнанням Олексія, нічого смачнішого він у своєму житті не їв.
— Це правда, — розповів ведучий ток-шоу «Говорить Україна» (канал «Україна»). — Пиріжки виходять настільки смачні, що відірватися від них практично неможливо. Тісто легке і тонке — воно замішується на на дріжджах, а на сметані. Навіть не помічаєш, як з'їдаєш десять штук. Тому я готую пиріжки рідко, щоб уникнути появи зайвих кілограмів. А м'ясну начинку роблю з пісної курки. Хоча в цих пиріжках може бути будь-яке інше м'ясо.
Пиріжки з куркою
інгредієнти:
яйце — 1 штука
сметана — 1 стакан
олія — 1 столова ложка
сода — 0,5 чайної ложки (погасити оцтом)
цукор — 0,5 столової ложки
борошно — скільки візьме
Для начинки:
курка — 500 грамів філе
цибулина — 1 штука
сіль, перець — за смаком
Замісити тісто — воно має вийти еластичним і м'яким. Розділити на п'ять частин і відправити в холодильник на дві години. Куряче філе відварити, прокрутити на м'ясорубці. У сковороді підсмажити одну цибулину і змішати з м'ясом. Посолити, поперчити.
Кожну частину тіста тонко розкачати і вирізати кружки, як на вареники. Покласти начинку, заліпити, викласти на деко і змастити яєчним білком. Відправити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20−25 хвилин. Остудити і ласувати.
Раніше Олексій Суханов розповідав «ФАКТАМ», як приготувати дуже смачні гарбузові оладки.
2871Читайте також: Ситно і просто: відомий телеведучий поділився сімейним рецептом гарбузового крем-супу
Читайте нас у Facebook