- 15.05 22:26 Секрети вибору ідеальної сумки на кожен день: деякі нюанси вас здивують
- 15.05 21:59 Модний смаколик з фініків: готується буквально за хвилину
- 15.05 21:00 Застосуйте для поливу помідорів пластикову пляшку: ефект дійсно вражає
- 15.05 20:36 Осиротіли дві доньки: на Покровському напрямку загинув колишній поліцейський
- 15.05 20:09 Яскрава візитівка весни: готуємо салат зі спаржею
- 15.05 19:58 Терезам — «Колесо Фортуни», Рибам — «Мир», а Тельцям — «Сонце»: Таро-прогноз та поради карт на 16 травня
- 15.05 19:56 Вартість холодної води може зрости до 200 грн за куб: Попенко пояснив, кого з українців змусять платити більше
- 15.05 19:53 Потап з пляшкою в руці натякнув на відкриття нового ресторану та побував у паралельній реальності
- 15.05 19:47 Заморозки залишили українців без фруктів: які з них можуть різко подорожчати влітку
- 15.05 19:19 У росії впав експорт товарів, проте є одне серйозне «але»
- 15.05 19:16 Гетманцев закликає НБУ, Мінфін та банки вирішити багаторічну проблему кредитування військових: що відомо
- 15.05 19:02 Далеко до виплат суддям та прокурорам: стало відомо, яку пенсію отримують Василь Зінкевич та Софія Ротару
Номінаційне досьє «Культура приготування українського борщу» прямує до Парижу для включення до Репрезентативного списку ЮНЕСКО.
Про це повідомляє перший заступник міністра закордонних справ Еміне Джеппарова. За її словами, цей процедурний крок є початком формального просування на міжнародному рівні «неперевершеного елемента української нематеріальної культурної спадщини для його включення до Репрезентативного списку ЮНЕСКО».
«Це — перспектива кількох років, адже розгляд досьє проходить раз на два роки», — уточнює дипломат.
Нагадаємо, що недавно міністр культури і інформполітики Олександр Ткаченко заявляв, що Росія продовжує намагатися «привласнити» заслуги українців і навіть блюдо борщ.
Ілюстративне зображення з Pixabay.
409Читайте нас у Facebook