ПОИСК
Спорт

Вагітна на восьмому місяці спортсменка виграла турнір із тхеквондо: відео виступу

20:03 19 квітня 2021
Амінат Айдріс тхеквондо

26-річна Аминат Айдріс стала переможницею турніру з тхеквондо, що проходив у рамках щорічного Національного спортивного фестивалю в Нігерії.

Все б нічого, але дівчина взяла участь у змаганнях, перебуваючи… на восьмому місяці вагітності. Амінат не виявилося рівних у категорії кумсе — наборі рухів із виконанням різних дій руками та ногами проти уявного суперника.

Природно, цей виступ не залишився без уваги уболівальників та ЗМІ. Багато хто підтримав сміливу спортсменку, але знайшлися і ті, хто засудив її вчинок. «Я не медійна персона. Не люблю шум та не люблю увагу, тому що я дуже сором'язлива. Я просто хотіла весело провести час, беручи участь у цьому турнірі. Мною рухала пристрасть. Пристрасть до тхеквондо. Увага, яка послідувала за цим, було для мене сюрпризом», - розповіла Айдріс, яка успішно виступає на різних змаганнях по країні з 2012 року, в інтерв'ю ESPN.

При цьому Айдріс застерегла інших дівчат від наслідування. «Я би порадила вагітним жінкам займатися фізичними вправами, але тільки відповідно до рекомендацій лікарів. Для мене це легко, тому що я займаюся цим спортом уже понад 18 років. Мій організм адаптувався до цього. Ось чому я можу робити це без стресу. Вам не варто пробувати те, що ви не робили раніше, без поради лікаря», — зазначила спортсменка-чемпіонка.

Раніше «ФАКТИ» повідомляли, що дворазова олімпійська чемпіонка німкеня Магдалена Нойнер повідомила про третю вагітність.

РЕКЛАМА

фото ESPN

РЕКЛАМА

1399

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів