- 18:24 В Україні хочуть підняти народжуваність: ціна питання — 80 мільярдів гривень на рік
- 17:47 Захист від колорадського жука без «хімії»: посадіть це біля картоплі, і «колоради» забудуть дорогу до вашої дачі
- 17:21 Популярність Меган Маркл впала до історичного мінімуму: що сталося
- 16:47 Редиска по-грузинськи від Івана Янюка: страва, яка запам’ятається вам надовго
- 16:23 В Україні знайшли варіант, як захистити БПЛА від дронів-перехоплювачів — ЗМІ
- 15:35 На Одещині внаслідок пожежі загинули двоє малолітніх дітей
- 15:24 Ніжна і незламна: популярний гурт випустив потужний кліп
- 14:56 Чемпіонат України з футболу, 29-й тур, 17 — 18 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 14:47 Більше, ніж приправа: як ефективно очистити унітаз за допомогою речі, яка є у кожної господині
- 14:21 Що робити, якщо вам заблокували рахунок через порушення банківських переказів: поради банкіра
- 13:52 У Стамбулі російська делегація погрожувала захопити нові області України — ЗМІ
- 13:22 Не садіть розсаду зранку: основні правила закладення майбутнього врожаю помідорів
Рецептів пасок багато не буває. У кожної людини свій смак. А ви пробували паску з додаванням коньяку?
Легким рецептом такої паски з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.
— Я перепробувала багато рецептів — на жовтках, на сметані, на молоці, — каже Елла Іванова. — Вони всі різні, але мені хотілося знайти рецепт, щоб отримати суперрезультат. Рецепт паски на коньяку хороший своєю простотою та цікавою технологією. Інгредієнтів багато — виходить багато пасок, тому сміливо можете ділити продукти за рецептом на дві частини.
Паска на коньяку
Інгредієнти:
- 1 літр топленого молока
- 1 кг цукру
- 500 г вершкового масла
- 10 яєць
- 3 жовтки
- 150 г дріжджів
- 30 г ванільного цукру
- 200 г родзинок
- 50 г коньяку
- 1 чайна ложка солі
- 2,5 кг борошна
Приготування:
Яйця трохи збити з цукром, додати тепле молоко та дріжджі. Все добре перемішати. Масло нарізаємо на шматочки та додаємо в основну масу, накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на 8 годин.
Додаємо сіль, запарені родзинки, коньяк, ванільний цукор, борошно. Замішуємо тісто. Залишаємо на 40 хвилин, далі розкладаємо по формах.
Даємо ще тісту піднятися вдвічі. Випікаємо при температурі 170 градусів до готовності. На ще теплі паски наносимо глазур. Смачного!
2783Читайте також: Сирна паска без випікання зі смаком снікерса: смачно та незвично
Читайте нас у Facebook