- 00:01 Колишній клуб Реброва переміг «Манчестер Юнайтед» та через 41 рік завоював єврокубок: відеоогляд фіналу Ліги Європи
- 21.05 22:26 Синдром останнього шматочка на блюді: брати чи не брати?
- 21.05 21:59 Фантастично смачний салат зі спаржею: такого ви ще не куштували
- 21.05 21:29 «Мені не подобається»: Гвінет Пелтроу розповіла про свої стосунки з Меган Маркл
- 21.05 21:02 Малина виросте великою та солодкою: полийте її цим простим добривом
- 21.05 20:35 Пішов в ЗСУ після того, як росіяни вбили маму: на війні загинув 22-річний воїн із Сумщини
- 21.05 20:09 Свіжість у кожному шматочку: простий, корисний та смачний салат за лічені хвилини
- 21.05 19:54 Скорпіонам — «Королева Пентаклів», Козорогам — «Король Кубків», а Тельцям — «Верховна Жриця»: Таро-прогноз та поради карт на 22 травня
- 21.05 19:46 Вперше показали стрільбу «супергармати» Кім Чен Ина: про що сказали кадри спеціалісту
- 21.05 19:21 Мирні переговори чи пастка часу: США надають кремлю перевагу у війні
- 21.05 19:08 Приречені на злидні? Чому індексація не рятує пенсіонерів від бідності
- 21.05 18:58 «Чекаю на дзвінок»: популярна модель та волонтерка подала заявку на «Холостяка»
— Гарбузова паска вражає смаком, вона м'яка, соковита, ніжна, — каже кулінарка Елла Іванова. — У тісто можна додати куркуму, цедру апельсина або лимона.
Гарбузова паска
200 г гарбузового пюре
20 г оливкової олії
10 г свіжих дріжджів
60 г цукру
4 жовтки
80 г кураги
320 г борошна
сіль
Гарбуз можна приготувати будь-яким способом: відварити у воді, на пару, запекти в духовці.
Нам знадобиться 200 г чистого пюре. Я варений гарбуз подрібнюю за допомогою блендера.
Далі все дуже просто, весь заміс триває 5 хвилин.
Додаємо цукор, жовтки, дріжджі, сіль, курагу.
Добре перемішуємо.
Додаємо борошно, місимо, залишаємо на годину, щоб тісто підійшло.
Розкладаємо по формах, даємо добре підійти.
Випікаємо при температурі 170 градусів, час залежить від розміру вашої форми.
Смачного!
Раніше кулінарка Елла Іванова поділилася з «ФАКТАМИ» рецептом паски з віденського тіста.
Читайте також: Смачна паска на жовтках: швидкий рецепт
Читайте також: Апельсинова паска зі свіжою журавлиною: новий смак святкових ласощів
Читайте також: Модна паска — краффін: простий рецепт
Читайте також: «Є очевидні паралелі між нотною грамотою та рецептами пасок»
Фото з альбому Елли Іванової
1023Читайте нас у Facebook