«Носик їсти не будемо»: Лібкін розповів, як приготувати рибу в соляному панцирі
Одеський ресторатор Савелій Лібкін, який поділився недавно рецептом зеленого борщу, показав, як приготувати рибу в солі.
Лібкін, який відпочиває в турецькому Бодрумі, взяв сібас, два яєчних білка та 1,5 кг морської солі.
За словами ресторатора, сіль перемішується з білком й викладається на рибу у вигляді саркофагу.
«Носик у рибки згорить, а ми його все одно їсти не будемо», — пояснив Лібкін.
Підготовлена риба запікається при температурі 200 градусів. Час залежить від ваги риби.
У відео Лібкіна сібас вагою близько 1,8 кілограма запікався близько 30 хвилин.
Нагадаємо, нещодавно відомий український кулінар Євген Клопотенко розповів, як треба пекти топовий хліб із житнім борошном.
640Читайте нас у Facebook