ПОИСК
Книга рецептів

«Носик їсти не будемо»: Лібкін розповів, як приготувати рибу в соляному панцирі

12:31 10 травня 2021
риба

Одеський ресторатор Савелій Лібкін, який поділився недавно рецептом зеленого борщу, показав, як приготувати рибу в солі.

Лібкін, який відпочиває в турецькому Бодрумі, взяв сібас, два яєчних білка та 1,5 кг морської солі.

За словами ресторатора, сіль перемішується з білком й викладається на рибу у вигляді саркофагу.

«Носик у рибки згорить, а ми його все одно їсти не будемо», — пояснив Лібкін.

Підготовлена риба запікається при температурі 200 градусів. Час залежить від ваги риби.

РЕКЛАМА

У відео Лібкіна сібас вагою близько 1,8 кілограма запікався близько 30 хвилин.

Нагадаємо, нещодавно відомий український кулінар Євген Клопотенко розповів, як треба пекти топовий хліб із житнім борошном.

РЕКЛАМА

640

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів