Смачна та малокалорійна страва: переможниця «Супер Топ-модель по-українськи» Таня Брик поділилася рецептом тунця з овочами
Переможниця реаліті «Супер Топ-модель по-українськи» Таня Брик, яка раніше поділилася простим рецептом спринг-ролів — тонких хрумких рисових млинців з начинкою, розповіла, як приготувати малоколорійного тунця з овочами у духовці.
«Плюс цієї страви у тому, що вона готується швидко і дуже просто. Головне — слідкуйте за духовкою», — наводить слова моделі «Новий канал» .
Таня Брик попереджає, що рибу важливо не перетримати — адже тунець зовсім не жирний і він може пересушитися. Овочі, за її словами, можна взяти будь-які — ті, що більше до вподоби.
Вона ж для приготування тунця з овочами використовує такі інгредієнти:
- філе тунця — 1−2 стейки;
- кольорова капуста — 400 г;
- печериці — 400 г;
- батат — 2 шт .;
- цибуля — 1 шт .;
- часник — 3 зубчики;
- італійські трави, суміш перців, паприка — за смаком;
- соєвий соус — 3 ст. л .;
- олію з гарбузового насіння — 2 ст. л.
Філе тунця слід промити і висушити за допомогою паперових рушників. Батат почистити і порізати кружальцями.
Печериці помити і розрізати навпіл, кольорову капусту — невеликими шматочками, а цибулю — півкільцями.
У глибокій каструлі змішати часник, італійські трави, сіль, суміш перців, паприку, соєвий соус та олію. Додати батат, гриби, капусту і цибулю. Гарненько перемішайте, щоб овочі добряче «подружилися» із соусом.
Деко застелити фольгою, викласти на нього овочі та філе тунця. Помістити у духовку, розігріту до 180 градусів приблизно на 30 хвилин.
Таня Брик радить при подачі стейки тунця нарізати поперек волокон. Спочатку на блюдо слід викласти овочі, на них — шматочки риби.
Раніше модель зізнавалася, що довго вирішувалася на публікацію свого «голого» фото. Виявляється, у Тані Брик були проблеми з прийняттям свого тіла і сумніви, чи варто виставляти наготу на загал.
Фото зі сторінки Тані Брик у соцмережах і з сайту «Нового каналу».
592Читайте нас у Facebook