- 20:36 Осиротіли дві доньки: на Покровському напрямку загинув колишній поліцейський
- 20:09 Яскрава візитівка весни: готуємо салат зі спаржею
- 19:58 Терезам — «Колесо Фортуни», Рибам — «Мир», а Тельцям — «Сонце»: Таро-прогноз та поради карт на 16 травня
- 19:56 Вартість холодної води може зрости до 200 грн за куб: Попенко пояснив, кого з українців змусять платити більше
- 19:53 Потап з пляшкою в руці натякнув на відкриття нового ресторану та побував у паралельній реальності
- 19:47 Заморозки залишили українців без фруктів: які з них можуть різко подорожчати влітку
- 19:19 У росії впав експорт товарів, проте є одне серйозне «але»
- 19:16 Гетманцев закликає НБУ, Мінфін та банки вирішити багаторічну проблему кредитування військових: що відомо
- 19:02 Далеко до виплат суддям та прокурорам: стало відомо, яку пенсію отримують Василь Зінкевич та Софія Ротару
- 18:52 Історія скінчилася: Ектор Хіменес-Браво вразив зізнанням
- 18:43 Знайшли винну: стало відомо, чому старший син Бекхемів Бруклін віддалився від сім’ї
- 18:24 «Ніхто з нас не готовий прийняти це»: Мерц про підтримку України
Фарширована картопля для гурманів: простий рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Суддя шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво навчив, як приготувати картоплю, щоб та була не гарніром, а самостійною стравою, розрахованою на гурманів. Рецепт Хіменес-Браво опублікував в Instagram.
Фарширована картопля для гурманів
- Картопля — 5 штук;
- помідор без шкірки, нарізаний кубиками — один маленький (60 г);
- зелена цибуля — 40 г;
- гірчиця — 10 г;
- часник — одна головка;
- бекон — 400 г;
- сир Гауда або моцарелла — 50 г;
- вершки жирні — 50 г;
- сир пармезан — 20 г.
⠀
Картоплю помити, обгорнути фольгою, запікати 40 хвилин (190 градусів).
Головку часнику запекти протягом 5 хвилин.
Картоплю розрізати навпіл, вийняти серединку. До картопляної м'якоті додати часник, томати, зелену цибулю, сир Гауда, вершки, гірчицю, сіль, чорний перець.
Начинити половинки картоплі фаршем, обернути кожну беконом, закріпити зубочисткою слайс бекону.
Посипати пармезаном, запікати ще 7 хвилин при 180 градусах.
Нагадаємо, раніше Ектор Хіменес-Браво навчив, як правильно засолити лосося, і розповів, як приготувати смачні курячі крокети.
3441Читайте нас у Facebook