Крем-суп на кокосовому молоці: донька «няні Віки» Анна Заворотнюк поділилася рецептом вишуканої осінньої страви
Старша донька актриси Анастасії Заворотнюк, Анна, яка нещодавно була у глибокій депресії, останнім часом відновила сили й повернулася до активного життя.
Дівчина вирішила наслідувати тренд на кулінарну «дивину» й зробила подарунок своїм шанувальникам, яких у неї вже 200 тисяч. Анна опублікувала в сторіс Instagram-акаунту рецепт незвичайної осінньої страви — ніжного крем-супу на кокосовому молоці.
«Для тих, хто любить гарбуз, я приготувала рецепт ніжного крем-супу, який подарує осінній настрій», — написала дівчина.
Для крем-супу, за рецептом доньки Заворотнюк, знадобиться 1 кг гарбуза, 100 мл кокосового молока, 350 мл води, 4 г меленої куркуми, по 1 г меленого імбиру та меленого сухого часнику, сіль до смаку.
«Гарбуз нарізати кубиками й запекти у духовці, перекласти в каструлю з товстим дном і залити водою», — зазначила юна господиня.
Кокосове молоко додати, коли вже гарбуз розвариться повністю, слідом відправити спеції, збити блендером.
«За бажанням додати гарбузове насіння або сухарики. Насолоджуйтесь!» — побажала красуня шанувальникам.
Нагадаємо, українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик часто ділиться своїми рецептами з читачами. Багатьом полюбилися її чудові ліниві сирники.
фото https://www.instagram.com/anna_zavorotnyuk/
670Читайте нас у Facebook