Якщо кулінарна блогерка Людмила Борщ запропонувала приготувати на свята оригінальний салат із копченою куркою та чіпсами, то її колежанка Наталія Калніна — пікантну закуску, яка також викладається шарами.
ВІДЕО ДНЯ
Рецепт закуски, яка називається «Пікантна», вона виклала на своєму каналі, додавши: «Начебто звичайні інгредієнти, в результаті смак здатний здивувати кожного. Щоб зрозуміти, потрібно взяти і приготувати, тим більше готується дуже просто».
Інгредієнти:
Печінка куряча — 600 гр;
Цибулина — 1 шт.;
Лавровий лист — 2шт.;
Сіль — 1ч.л.
Для соусу:
Огірок маринований — 150 гр;
Сметана — 200 гр;
Часник — 3 зубчики;
Чорний перець — за смаком;
Сіль — 1/3 ч.л.;
Кріп — за смаком.
Приготування :
РЕКЛАМА
Печінку відварити з цілою цибулею, лавровим листом, сіллю. Зняти з вогню після 20 хвилин кипіння та залишити остигати печінку у воді. За півгодини дістати і дати стекти зайвій волозі.
На тертці подрібнити огірок, дрібно нарізати зелень. Змішати, додавши подрібнений чесник, сметану, сіль та перець. Поставити у холодильник охолоджуватися.
Печінку порізати невеликими шматочками.
У салатник на дно викласти шар печінки, зверху змастити соусом — і далі так само чергувати шари. Останнім має стати соус.