- 15:15 Не нашкодь: які підживлення категорично протипоказані томатам
- 15:08 Парламентська ТСК з корупції у правоохоронних органах перевірить НАБУ, — нардеп Сергій Власенко
- 14:57 «Динамо» зіграло внічию з англійським клубом на зборі в Австрії: відеоогляд матчу
- 14:52 Мільйони з білорусі: нардепу Шевченку оголосили нову підозру
- 14:31 Важливо для України: США збираються значно збільшити закупівлі ракет до ЗРК Patriot
- 14:00 Нарешті: мережа відреагувала на нову пісню Тіни Кароль
- 13:52 Скандали, неефективність і шалені витрати. Депутати взялися за перевірку НАБУ: що відомо
- 13:39 Курс євро в Україні: що прогнозують у банках для євровалюти в середині липня
- 13:29 Запечений кабачок із сиром: виглядає святково, а готується за лічені хвилини
- 12:53 На заході — град та шквали, на сході — «африканська» спека: яку погоду синоптики прогнозують на вихідні 12−13 липня
- 12:20 «Повернення в Україну — не поразка. Це новий шанс»: про життя в Чехії розповідає дизайнерка Анна Моргун, яка ледве вижила під час окупації Київщини
- 12:09 Частині українців дозволили тимчасово платити за комуналку менше та знімати гроші з банківських карток без комісії
Шеф-кухар Василь Ємельяненко поділився рецептом смачнющого терина на Різдво

Відомий телевізійний шеф-кухар Василь Ємельяненко, за діяльністю якого в Мережі стежать 2,65 млн фоловерів, вирішив поділився з поціновувачами рецептом нової страви на Різдво.
«Давайте я до Різдва дам цікавий та класний рецепт — і найголовніше у ньому, що він простий», — запропонував Василь.
При цьому шеф розповів, як готувати террін (фр. Terrine) — страву з овочів, м'яса чи риби, щось середнє між запіканкою та паштетом. Терини готують з м'ясного фаршу, печінки або рубаного філе червоної та білої риби, запечених у керамічній формі, додаючи за бажанням вершки, різні овочі, фісташки та прянощі.
Послідовність своїх дій шеф-кухар показав на відео.
Нагадаємо про ще один рецепт на Різдво — смачний холодець за рецептами бабусь та мам.
3394Читайте нас у Facebook