Шеф-кухар Василь Ємельяненко поділився рецептом смачнющого терина на Різдво
Відомий телевізійний шеф-кухар Василь Ємельяненко, за діяльністю якого в Мережі стежать 2,65 млн фоловерів, вирішив поділився з поціновувачами рецептом нової страви на Різдво.
«Давайте я до Різдва дам цікавий та класний рецепт — і найголовніше у ньому, що він простий», — запропонував Василь.
При цьому шеф розповів, як готувати террін (фр. Terrine) — страву з овочів, м'яса чи риби, щось середнє між запіканкою та паштетом. Терини готують з м'ясного фаршу, печінки або рубаного філе червоної та білої риби, запечених у керамічній формі, додаючи за бажанням вершки, різні овочі, фісташки та прянощі.
Послідовність своїх дій шеф-кухар показав на відео.
Нагадаємо про ще один рецепт на Різдво — смачний холодець за рецептами бабусь та мам.
3384Читайте нас у Facebook