- 17:23 Скільки ракет має рф: американська розвідка поділилась деталями
- 16:57 Яєчні мафіни для перекушування: для начинки підійде все, що є в холодильнику
- 16:31 «Ми повинні готуватися до припинення вогню»: у Німеччині виступили із важливою заявою
- 16:07 Щурам важливо не зупинятися на досягнутому, а Коням — зберігати спокій: східний гороскоп на тиждень 19 — 25 травня
- 15:22 путін все ще тримає всі карти в Україні, не маючи причин здаватися — ЗМІ
- 14:49 В Україні оновили правила соціального захисту ветеранів: що важливо знати
- 14:39 Смерть у Харківському ТЦК: поліція розповіла свою версію
- 14:28 Меган Маркл посварилася з Кейт Міддлтон через плаття принцесси Шарлотти: палац розкрив деталі
- 14:23 ЄС готує новий удар по нафті та фінансам рф — ЗМІ
- 14:01 «Пане Трамп, визнати що сказав дурню — це нормально. Справжній сором — вперто гнати цю ахінею далі», — Олексій Давиденко про президента США та російські танки
- 13:54 Чергове попередження кремлю: Вашингтон погрожує новими санкціями проти рф
- 13:36 Держсекретар США Марко Рубіо назвав місце, де можуть відбутись нові переговори між росією та Україною
Шеф-кухар Василь Ємельяненко поділився рецептом смачнющого терина на Різдво

Відомий телевізійний шеф-кухар Василь Ємельяненко, за діяльністю якого в Мережі стежать 2,65 млн фоловерів, вирішив поділився з поціновувачами рецептом нової страви на Різдво.
«Давайте я до Різдва дам цікавий та класний рецепт — і найголовніше у ньому, що він простий», — запропонував Василь.
При цьому шеф розповів, як готувати террін (фр. Terrine) — страву з овочів, м'яса чи риби, щось середнє між запіканкою та паштетом. Терини готують з м'ясного фаршу, печінки або рубаного філе червоної та білої риби, запечених у керамічній формі, додаючи за бажанням вершки, різні овочі, фісташки та прянощі.
Послідовність своїх дій шеф-кухар показав на відео.
Нагадаємо про ще один рецепт на Різдво — смачний холодець за рецептами бабусь та мам.
3393Читайте нас у Facebook