- 17.06 23:59 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 17.06 22:26 Як їсти картоплю фрі в ресторані: знання етикету дозволить вам почуватися комфортно
- 17.06 21:59 Дивовижний пиріг без яєць та вершкового масла: рецепт відомої кулінарки простий у втіленні
- 17.06 21:29 «Припиніть це лайно!»: Джастін Бібер сильно розлютився під час зустрічі з папараці
- 17.06 21:00 Включіть у свій раціон: це найкращі трави для контролю високого рівня цукру в крові
- 17.06 20:34 «Аби всі були такі, як він, то вже давно була б перемога»: на Курщині загинув захисник з Вінниччини
- 17.06 20:08 Вареники з сиром на пару: порадуйте родину ситною вечерею
- 17.06 19:51 Застрелив дружину і наклав на себе руки: кривава сімейна драма розігралася на одній з вулиць Житомира
- 17.06 19:43 У ЗСУ «засвітився» рідкісний трофей з вдв рф: такого ще не траплялося
- 17.06 19:18 Україна зробила перший крок до реалізації угоди з США про видобуток корисних копалин
- 17.06 19:04 Це шо, моя жінка вагітна?: коханий відомої телеведучої відреагував на новину про дитину
- 17.06 19:03 Скорпіонам — «Самітник» та пошук відповідей, Водоліям — «Колісниця» та контроль над емоціями: Таро-прогноз на 18 червня
Ліза Глінська поділилася рецептом найсмачніших тефтелів: готуються швидко, просто, й під силу кожній господині

Переможець телевізійного кулінарного шоу «МастерШеф-2» Ліза Глінська постійно ділиться рецептами випічки та основних страв. Нещодавно вона опублікувала в Instagram простий рецепт смачних тефтелів, які швидко може приготувати кожен.
Тефтелі
Продукти
500 г яловичого фаршу
150 г рису (6 ст. л. з гіркою) + 350 мл води (1+¾ склянки)
3 цибулини (середні)
сіль (до смаку)
перець чорний (до смаку)олія
50 г манної крупи (2,5 ст. л.)
Для заливки:
300 г томатів (у власному соку) (1,5 склянки)
2 моркви (середні)
2 цибулини (середні)
сіль (до смаку)
вода
цукор
ПриготуванняРис варити 15 хвилин у підсоленій воді з закритою кришкою. Потім залишити його під кришкою до повного остигання.
Цибулю нарізати дрібним кубиком.
Обсмажити цибулю на олії, вона повинна злегка підрум'янитися.
З'єднати фарш, рис та цибулю. Посолити, поперчити та перемішати.
Сформувати тефтелі, обваляти у манній крупі й обсмажте на олії по кілька хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.
Заливка
Нарізати моркву соломкою, цибулю дрібним кубиком.
Обсмажити на олії цибулю й моркву. Посолити та перемішати.
Додати помідори у власному соку та перемішати.
Вилити на дно каструлі половину заливки та рівномірно розподілити її. Поверх викласти обсмажені тефтелі.
Викласти на тефтелі заливку, що залишилася, й залити у каструлю 50 мл води.
Накрити каструлю кришкою та готувати тефтелі 15−20 хвилин.
Раніше Ліза Глінська запропонувала рецепт кокосового печива, для якого не потрібне борошно.
2068Читайте нас у Facebook