- 18:46 Перехід з одного виду пенсії на інший: експерт пояснив, коли це вигідно
- 18:24 В Україні хочуть підняти народжуваність: ціна питання — 80 мільярдів гривень на рік
- 17:47 Захист від колорадського жука без «хімії»: посадіть це біля картоплі, і «колоради» забудуть дорогу до вашої дачі
- 17:21 Популярність Меган Маркл впала до історичного мінімуму: що сталося
- 16:47 Редиска по-грузинськи від Івана Янюка: страва, яка запам’ятається вам надовго
- 16:23 В Україні знайшли варіант, як захистити БПЛА від дронів-перехоплювачів — ЗМІ
- 15:35 На Одещині внаслідок пожежі загинули двоє малолітніх дітей
- 15:24 Ніжна і незламна: популярний гурт випустив потужний кліп
- 14:56 Чемпіонат України з футболу, 29-й тур, 17 — 18 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 14:47 Більше, ніж приправа: як ефективно очистити унітаз за допомогою речі, яка є у кожної господині
- 14:21 Що робити, якщо вам заблокували рахунок через порушення банківських переказів: поради банкіра
- 13:52 У Стамбулі російська делегація погрожувала захопити нові області України — ЗМІ
Коли в магазині величезні черги: рецепт економного печива

Воєнний час — період, коли потрібно бути максимально економним, щоб продовольчих запасів вистачило на довше. Є чимало рецептів, які дозволяють приготувати ласощі із мінімуму продуктів. Наприклад, розсіл з-під огірків не варто виливати — з нього можна приготувати смачне печиво.
— Це дуже простий рецепт, — каже Елла Іванова. — І, звісно, економний.
Печиво на розсолі
- 200 г розсолу
- 150 г цукру
- 80 г рослинної олії
- 1 чайна ложка соди
- 500 г муки
- 10 г ванільного цукру
З'єднуємо розсіл, олію, цукор, ванільний цукор. Додаємо просіяне борошно та соду. Соду гасити не треба.
Замішуємо тісто. Загортаємо у плівку і даємо полежати 30 хвилин.
Розкочуємо та випікаємо при температурі 170 градусів 15−20 хвилин.
— Уточню: чи підійде розсіл з-під томатів?
— Так, звичайно. З-під кабачків теж.
— Як приготувати для печива глазур?
— Візьміть 2 жовтки та пів чайної ложки какао. Все це потрібно добре розмішати та покрити печиво. Випікаємо при температурі 170 градусів.
І приємного апетиту!
Читайте також: Домашній хліб у духовці: просто та смачно
Фото з альбому Елли Іванової
16184Читайте нас у Facebook