ПОИСК
Культура та мистецтво

«фактам» — 10 лет!

0:00 12 вересня 2007
Інф. «ФАКТІВ»
ПРЕЗИДЕНТ УКРАИНЫ ВИКТОР ЮЩЕНКО: «ВЫ НАШЛИ ПУТЬ К СЕРДЦАМ И УМАМ МИЛЛИОНОВ ВАШИХ ИСКРЕННИХ ПОЧИТАТЕЛЕЙ. ГАЗЕТА «ФАКТЫ» СТАЛА НАСТОЯЩИМ НАРОДНЫМ ИЗДАНИЕМ»

Шановнi друзi!

Щиро вiтаю вас iз 10-ю рiчницею виходу першого номера популярної в Українi щоденної газети.

За цей час ви змогли довести, що в країнi народжується нова, соцiально спрямована й чесна журналiстика. Ви знайшли шлях до сердець та думок мiльйонiв ваших щирих шанувальникiв. Газета «ФАКТИ» стала справжнiм народним виданням.

Iз великою шаною ставлюся до повсякденної творчої дiяльностi колективу газети, до притаманних вам об'єктивностi та неупередженостi у висвiтленнi суспiльних подiй, гостроти й актуальностi ваших матерiалiв.

РЕКЛАМА

Бажаю вам зберегти вiрнiсть собi та своєму читачу. Професiйного зростання, цiкавих тем та широкої аудиторiї прихильникiв.

Мiцного здоров'я, наснаги, любовi, щастя вам та вашим сiм'ям!

РЕКЛАМА


ВIКТОР ЯНУКОВИЧ: «ФАКТИ» ВЖЕ БАГАТО РОКIВ УТРИМУЮТЬ ПАЛЬМУ ПЕРШОСТI ЗА ТИРАЖАМИ I КIЛЬКIСТЮ ЧИТАЧIВ»

12s04 yanuk.jpg (10480 bytes)Вiд iменi уряду України щиро вiтаю вас з 10-рiччям з дня виходу першого номера популярного видання — газети «ФАКТИ». За цей час газета пройшла непростий, проте яскравий шлях, зробила вагомий внесок у справу становлення громадянського суспiльства та утвердження свободи слова в Укращнi, поширюючи iдеали правди i добра.

РЕКЛАМА

Завдяки самовiдданiй працi високопрофесiйного колективу та незмiнним етичним принципам редакцiйної полiтики газета «ФАКТИ» стала справжнiм нацiональним надбанням, лiдером серед друкованих видань України, яке вже протягом багатьох рокiв мiцно утримує пальму першостi за тиражами, кiлькiстю читачiв та своїх прихильникiв i користується заслуженою повагою в усiх регiонах нашої країни.

Мiльйони українцiв саме завдяки шпальтам вашої газети формують об'єктивну думку про подiї в державi та свiтi, збагачують знання та розширюють свiй кругозiр. Сьогоднi вашi читачi та дописувачi живуть не тiльки в Українi, а й у багатьох зарубiжних країнах, що ще раз пiдтверджує авторитет та вплив газети.

Своїми здобутками видання зобов'язане насамперед щоденнiй копiткiй роботi журналiстiв, яким притаманнi високий фаховий рiвень та активна життєва позицiя i у яких немає зерна неправди за собою. Саме цi якостi цiнує багатомiльйонна аудиторiя читачiв газети, яка по праву здобула назву народної. А це найвища та найбажанiша оцiнка.

Бажаю газетi «ФАКТИ» залишатися такою ж популярною та потрiбною, її колективу — наснаги, нових творчих успiхiв, щастя та здоров'я, а читачам та шанувальникам — радостi вiд зустрiчi з улюбленим виданням.


ГОЛОВА ВЕРХОВНОЇ РАДИ ОЛЕКСАНДР МОРОЗ: «ТIЛЬКИ ПРАВДИВА IНФОРМАЦIЯ ПОМНОЖИТЬ ШАНУ I СЛАВУ ГАЗЕТI В МАЙБУТНЬОМУ»

12s04 moroz.jpg (9560 bytes)Вiтаю вас iз десятилiттям однiєї з найпопулярнiших газет. Правдива i тiльки правдива iнформацiя та вiдстоювання державних i народних iнтересiв помножать шану i славу газетi в майбутньому. Творчих знахiдок вам i мужностi, особистого щастя, добра та здоров'я!

613

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів