- 21:31 Кеті Перрі викликала занепокоєння шанувальників відсутністю обручки
- 21:02 Найкраща спеція для мозку: яка трава може суттєво покращити пам’ять
- 20:59 Семирічну дівчинку, яка зникла в Одесі, знайшли вбитою
- 20:38 Ціни на нафту та хвиля мігрантів: Пелюховський про кризу у разі війни на Близькому Сході
- 20:35 Близько місяця у шпиталі боролись за його життя: на Вінниччині поховали 22-річного розвідника, якого важко поранили на Курщині
- 20:08 Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
- 19:59 «Тихий план «Б» від влади? Що пишуть ЗМІ про кандидата в очільники БЕБ Цивінського
- 19:43 У рф знайшли застосування новій зброї з КНДР: експерт розповів, чому вона може стати дуже небезпечною
- 19:16 Рве на шматки: популярна співачка вразила зміною
- 18:59 Скорпіонам — «Сонце» та радість, Дівам — «Трійка Жезлів» та плани на майбутнє: Таро-прогноз на 20 червня
- 18:32 Попит на протези серед окупантів виріс удвічі: британська розвідка пояснила, що відбувається
- 18:12 Переселенцям роздадуть ваучери: в Україні планують запровадити нову житлову програму для ВПО
Хичини — найкраща заміна пиріжкам: вся родина швидко підсяде на ці ласощі

Наближається Великдень, а за ним — травневі свята, і багато українців після перемоги над окупантами, напевно, захочуть провести вільний час на природі.
При цьому перелік традиційних страв вони зможуть розширити незвичайними стравами, зокрема хичинами.
Хичин — страва кавказької кухні, що корінням сягає у період традиційних вірувань. Трапеза без хичина вважається бідною та нецікавою.
Про те, як готувати хичини, показала фудблогер Наталія Цвєткова.
Для цього знадобляться:
— кефір — 300 мл
- сіль — 1 ч.л.
- сода — 1 ч.л.
- мука — 400−420 гр
- сир — 250 гр
- сир твердий — 100 гр
- сир моцарелла — 250 гр
- цибуля-пучок.
«Готую такі коржики з різними начинками замість пиріжків, у цьому варіанті — мої улюблені! Пробуйте, а я буду рада, якщо Вам сподобається», — каже блогер.
Як писали «ФАКТИ», нещодавно популярний фудблогер Людмила Борщ розповіла, як приготувати «не зовсім котлети», а фудблогер Оксана Матвєєва поділилася фірмовим рецептом котлет, які можна готувати як у «мирному» житті, так і за часів «воєнного» дефіциту — справа в тому, що для їх приготування не потрібні «заморські» делікатеси або продукти, що рідко з'являються в магазині.
23346Читайте нас у Facebook