- 17.06 23:59 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 17.06 22:26 Як їсти картоплю фрі в ресторані: знання етикету дозволить вам почуватися комфортно
- 17.06 21:59 Дивовижний пиріг без яєць та вершкового масла: рецепт відомої кулінарки простий у втіленні
- 17.06 21:29 «Припиніть це лайно!»: Джастін Бібер сильно розлютився під час зустрічі з папараці
- 17.06 21:00 Включіть у свій раціон: це найкращі трави для контролю високого рівня цукру в крові
- 17.06 20:34 «Аби всі були такі, як він, то вже давно була б перемога»: на Курщині загинув захисник з Вінниччини
- 17.06 20:08 Вареники з сиром на пару: порадуйте родину ситною вечерею
- 17.06 19:51 Застрелив дружину і наклав на себе руки: кривава сімейна драма розігралася на одній з вулиць Житомира
- 17.06 19:43 У ЗСУ «засвітився» рідкісний трофей з вдв рф: такого ще не траплялося
- 17.06 19:18 Україна зробила перший крок до реалізації угоди з США про видобуток корисних копалин
- 17.06 19:04 Це шо, моя жінка вагітна?: коханий відомої телеведучої відреагував на новину про дитину
- 17.06 19:03 Скорпіонам — «Самітник» та пошук відповідей, Водоліям — «Колісниця» та контроль над емоціями: Таро-прогноз на 18 червня
«Чудовий смак, що сподобається усім»: готуємо пісні чебуреки

Українська фудблогерка Мар'яна Хабер-Дудар під час посту пропонує приготувати для своєї родини чебуреки. Попри те, що випічка пісна, вона виходить дуже ситною та смачною. Хрустка скоринка, соковита начинка точно нікого не залишать байдужими.
Для приготування потрібно:
500 г борошна
1 ч. л. солі
50 мл олії
250 мл окропу
Інгредієнти для начинки: 50 г цибулі — дрібно нарізати, 50 г моркви — натерти на дрібній тертці, 500 г шампіньйонів — натерти на грубій тертці.
Спеції — до смаку.
Поетапний процес приготування дивіться у відео
Раніше «ФАКТИ» розповідали про нову страву «нашвидкуруч» від Людмили Борщ, що чудово замінить традиційні котлети на обід чи вечерю.
20121Читайте також: З черствого хліба готуйте крутони зі спеціями — це економно та смачно, — англійська фуд-експертка Люсі Варнава
Читайте нас у Facebook