ПОИСК
Книга рецептів

Пончики з трьох інгредієнтів — простий рецепт смаколиків до чаю

13:05 19 квітня 2022
пончики

Ароматні та пишні пончики легко приготувати вдома. До вашої уваги простий рецепт солодкого десерту від кулінарки Антоніни Паламарчук.

Для приготування:

380 г згущеного молока

2 яйця

РЕКЛАМА

450 г борошна

1 ч. л. розпушувача

щіпка солі

РЕКЛАМА

0,7 л соняшникової олії

цукрова пудра для посипання

В мисці з'єднуємо яйця і трохи солі, збиваємо до однорідності, додаємо згущене молоко, перемішуємо до об'єднання. В борошно додаємо розпушувач, потім його просіюємо в яєчну масу, замішуємо тісто. Його не потрібно довго вимішувати, головне, щоб об'єднались інгредієнти. Якщо після додавання тієї кількості борошна, що вказана в рецепті, тісто липне, додайте не більше 20−30 г. Головне, щоб не забили тісто зайвим борошном.
Замотуємо у плівку та кладемо в холодильник на 20 хвилин.

РЕКЛАМА

Далі з тіста катаємо кульки за розміром не більше від перепелиного яйця (щоб гарно просмажувалися та не були сирими). Розігріваємо в каструльці соняшникову олію рафіновану (олія має бути добре нагрітою). Обжарюємо пончики на середньому вогні до золотистого кольору (обжарюйте не на великому вогні, щоб пончики просмажилися гарно в середині й не були сирими).

Викладаємо на тацю, застелену паперовими рушниками, щоб ввібрали зайвий жир. Коли пончики охолонуть, зверху посипаємо цукровою пудрою.

Читайте також: Справжні пампушки із часником для захисників України: простий рецепт від українського блогера

Розкрито секрет справжньої гуцульської паски із села Космач: «Завжди починайте процес випікання з…»

4161

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів