- 17:58 Бред Пітт та Інес де Рамон сходили на подвійне побачення з Джіджі Хадід та Бредлі Купером
- 17:23 Шокувальні цифри: західні ЗМІ назвали справжню ціну російського наступу
- 16:53 Коли кілька днів поспіль йшли дощі: аграрій дав пораду, що потрібно зробити з томатами жителям Київщини
- 16:22 Гаррі та Меган розкритикували за їхню позицію щодо королівських титулів Арчі та Лілібет
- 15:49 Смерть мільярдера: близький друг принца Вільяма помер після того, як проковтнув бджолу
- 15:23 Радянський запас міцності російська армія майже втратила, — експерт
- 15:13 Продовжуємо забирати наших людей із російського полону, — Зеленський
- 14:53 «Справжній 18+ контент»: фото оголеного Максима Галкіна викликало фурор у Мережі
- 14:23 Ворог зупинений: Зеленський розповів про ситуацію на Сумщині
- 14:22 путін може відкрити новий і небезпечний фронт проти України
- 13:57 Всесвіт і Таро готують для вас справжнє диво: у кого дуже скоро покращиться життя
- 13:21 Справи кепські: Пісторіус поставив крапку у питанні постачання Україні ракет Taurus
Соковитий і легкий у приготуванні шашлик із курки: для святкування перемоги у війні — те що треба

У кожного шеф-кухаря є свій рецепт ідеального шашлику. Кулінар Віталій Думінській поділився з «ФАКТАМИ» рецептом надзвичайно смачний шашлик з курки. Маринад, за його словами, дуже простий, але цікавий і незвичайний. Шашлик виходить дуже соковитий, ніжний і ароматний.
Інгредієнти:
- куряче м'ясо — 1 кг 500 г
- цибуля ріпчаста — 2 шт.
- спеції для шашлику — на смак
- соєвий соус — 2−3 ст. л
- оцет бальзамічний — 3−4 ст. л.
- сіль на смак
- вода — 100 мл
Приготування:
Куряче м'ясо звільнити від кісток. Порізати на частини. Ріпчасту цибулю почистити й порізати кільцями, додати до курки. Влити соєвий соус, воду, посипати щедро спеціями для шашлику. Додати бальзамічний оцет. Все добре перемішати. Якщо потрібно, додати сіль. Залишити курку для маринування на 4−5 годин при кімнатній температурі. Нанизати курку на шампури разом з кільцями цибулі.
Смажити шашлик з курки над розжареним вугіллям до готовності. Перевірити це можна, розрізавши шматочок м'яса ножем. Якщо виділяється прозорий сік — шашлик готовий!
Подати смачний шашлик з курки гарячим, з овочами, зеленню та улюбленим соусом.
Читайте також: «Правильний» люля-кебаб на мангалі по-вірменському: покроковий рецепт
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як швидко приготували смачну домашню солонину в банках з курячого м'яса для тривалого зберігання.
1037Читайте нас у Facebook