Тісто для піци за 10 хвилин: дивовижний смак і економія часу
Хоч піца родом з Італії, однак вона вже давно підкорила серця багатьох українців і не тільки. Щоб скуштувати цю смачну страву дехто відвідує піцерії, а хтось готує її вдома. Головним у цій страві є її тісто, тобто корж. Але через брак часу не всі готові братись за його приготування. Кулінар зі Львова Віталій Думінський поділився рецептом приготування супершвидкого і дійсно смачного тіста для піци.
Інгредієнти:
- Борошно 500 г
- Вода 250 г
- Цукор 0,5 ст. л.
- Сіль 0,5 ст. л.
- Оливкова олія 20 г
- Дріжджі 7 г
Приготування:
Потрібно налити в миску теплої води та висипати туди сухі дріжджі. При цьому їх треба постійно помішувати, аби не було грудочок. Після цього додати оливкову олію, цукор, сіль, і все це ретельно перемішати.
Потім всипати у цю масу просіяне борошно. Замісити еластичне тісто, щоб не прилипало до рук. Поділити тісто на три рівні частинки, приблизно 270−280 грамів. Покласти їх у три різні посудини й поставити у тепле місце на 30 хвилин, накривши тканинним рушником.
10430Читайте також: Піца нашвидкуруч прямо зараз: рецепт «швидкого» сніданку від Алекса та Мілани
Читайте також: Смачна та красива «піца-гармошка»: знаменитий італійський рецепт ситного перекусу
Читайте нас у Facebook