ПОИСК
Книга рецептів

Тісто для піци за 10 хвилин: дивовижний смак і економія часу

21:09 26 квітня 2022
тісто для піци

Хоч піца родом з Італії, однак вона вже давно підкорила серця багатьох українців і не тільки. Щоб скуштувати цю смачну страву дехто відвідує піцерії, а хтось готує її вдома. Головним у цій страві є її тісто, тобто корж. Але через брак часу не всі готові братись за його приготування. Кулінар зі Львова Віталій Думінський поділився рецептом приготування супершвидкого і дійсно смачного тіста для піци.

Інгредієнти:

  • Борошно 500 г
  • Вода 250 г
  • Цукор 0,5 ст. л.
  • Сіль 0,5 ст. л.
  • Оливкова олія 20 г
  • Дріжджі 7 г

Приготування:

Потрібно налити в миску теплої води та висипати туди сухі дріжджі. При цьому їх треба постійно помішувати, аби не було грудочок. Після цього додати оливкову олію, цукор, сіль, і все це ретельно перемішати.

Потім всипати у цю масу просіяне борошно. Замісити еластичне тісто, щоб не прилипало до рук. Поділити тісто на три рівні частинки, приблизно 270−280 грамів. Покласти їх у три різні посудини й поставити у тепле місце на 30 хвилин, накривши тканинним рушником.

РЕКЛАМА

Читайте також: Піца нашвидкуруч прямо зараз: рецепт «швидкого» сніданку від Алекса та Мілани

Читайте також: Смачна та красива «піца-гармошка»: знаменитий італійський рецепт ситного перекусу

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

10423

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів