- 14:21 Будемо чинити опір: чергова скандальна заява Орбана щодо членства України в ЄС
- 13:52 Європейські лідери намагаються утримати Трампа від поспішних домовленостей з путіним
- 13:32 Вічна війна: в Європі повідомляють, що влада України готується до багаторічного протистояння з рф
- 13:11 Володар «Золотого м'яча» купив собі дуже дороге авто за половину денної зарплати
- 13:05 Ліниві пиріжки: простий рецепт ситної страви, яку можна приготувати за 15 хвилин
- 12:46 «Розмови про війни, в яких знову й знову воюватимуть наступні покоління українців, створюють хибне відчуття безнадії, а саме цього прагне ворог», — Валерій Пекар
- 12:42 Окупанти вдарили по гідротехнічних спорудах та прикордонних селах на Сумщині
- 12:20 «У Трампа зараз немає нічого, що б запропонувати путіну, а у путіна — Трампу», — політолог Олег Саакян
- 11:59 ПриватБанк змінює правила переказів: що потрібно знати клієнтам
- 11:33 «Тільки вони знають деталі»: Трамп обіцяє переговори щодо України у Ватикані
- 11:09 «Трамп розтікся калюжкою і забув все обіцяне», — Роман Шрайк
- 10:44 Утихомирювали балончиком: п'яний російський хокеїст з НХЛ влаштував бійку серед ночі
Овочеве асорті на зиму від Лілії Цвіт: «хрумкий» та смачний рецепт

Популярна фудблогерка Лілія Цвіт поділилася ще одним рецептом для заготівлі на зиму. Овочевим асорті можна пригощати друзів, знайомих та близьких під час новорічних та різдвяних свят.
«Простий і зрозумілий рецепт, але виходить дуже смачно! Сама дуже люблю це овочеве асорті, тому пропоную і вам. Таке поєднання овочів дає відмінний смак та аромат. Крім того, закриті таким чином овочі виходять хрусткими», — поділилася блогерка на своїй сторінці у соціальній мережі.
Для приготування «зимового» асорті знадобляться:
Продукти на одну літрову банку:
кріп — 1 суцвіття
лавр. лист — 1 шт.
запашний перець — 0,5 ч.л.
часник — 1−2 шт.
морква — 0,5 шт. (80 г)
огірки — 4−7 шт. (250 г)
перець — 0,5 шт. (80 г)
кабачки — 0,5 шт. (100 г)
Маринад:
сіль — 1 ст.
цукор — 2 ст.
оцет 9% - 2 ст.
Процес приготування Лілія показала у невеликому відео.
При цьому на зиму фудблогерка рекомендує заготовляти овочі та фрукти у літрових банках — це дуже зручно з точки зору «дістали й відразу всі з'їли», згадавши чарівний смак літа.
Раніше Лілія Цвіт розповіла, як приготувати дуже смачний торт з маком та яблуками.
Читайте нас у Facebook