Ідеально для осіннього вікенду: готуємо французький цибулевий суп
Коли хочеться зігрітися після прогулянки, суп — саме те, що треба. Аромат тертого сиру вабить усіх до обіднього столу, щоб якнайшвидше спробувати знаменитого французького цибулевого супу, рецепт якого опублікував ресурс https://www.t-online.de/. Плануйте приблизно 20 хвилин на підготовку.
Інгредієнти на чотири порції:
- 300 г цибулі
- 40 г вершкового масла
- 2 столові ложки борошна
- Сіль
- Перець чорний мелений
- 100 мл сухого білого вина
- 1 л яловичого бульйону
- 4 скибочки тостів
- 60 грамів сиру гауда
Підготовка:
Цибулю почистити і нарізати тонкими кільцями. Розтопити вершкове масло в каструлі і обсмажити кільця цибулі до напівпрозорості. Притрусити їх борошном і злегка підрум'янити, помішуючи. Посолити і поперчити. Деглазурувати вином і влити бульйон. Дати покипіти близько 20 хвилин на повільному вогні і при необхідності посолити і поперчити.
Підсмажити скибочки тостів. Розлити цибулевий суп в чотири вогнетривкі супові миски. Зверху на кожну тарілку супу покласти скибочку тосту, посипати сиром і запекти в духовці близько п'яти хвилин.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт простого, корисного та бюджетного сирного крем-супу.
977Читайте нас у Facebook