ПОИСК
Книга рецептів

Ідеально для осіннього вікенду: готуємо французький цибулевий суп

20:45 23 жовтня 2022
цибульний суп

Коли хочеться зігрітися після прогулянки, суп — саме те, що треба. Аромат тертого сиру вабить усіх до обіднього столу, щоб якнайшвидше спробувати знаменитого французького цибулевого супу, рецепт якого опублікував ресурс https://www.t-online.de/. Плануйте приблизно 20 хвилин на підготовку.

Інгредієнти на чотири порції:

  • 300 г цибулі
  • 40 г вершкового масла
  • 2 столові ложки борошна
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • 100 мл сухого білого вина
  • 1 л яловичого бульйону
  • 4 скибочки тостів
  • 60 грамів сиру гауда

Підготовка:

Цибулю почистити і нарізати тонкими кільцями. Розтопити вершкове масло в каструлі і обсмажити кільця цибулі до напівпрозорості. Притрусити їх борошном і злегка підрум'янити, помішуючи. Посолити і поперчити. Деглазурувати вином і влити бульйон. Дати покипіти близько 20 хвилин на повільному вогні і при необхідності посолити і поперчити.

Підсмажити скибочки тостів. Розлити цибулевий суп в чотири вогнетривкі супові миски. Зверху на кожну тарілку супу покласти скибочку тосту, посипати сиром і запекти в духовці близько п'яти хвилин.

РЕКЛАМА

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт простого, корисного та бюджетного сирного крем-супу.

РЕКЛАМА

977

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів