- 12.05 22:26 Чому багаті люди здають у ремонт своє взуття: ці секрети можуть стати вам у пригоді
- 12.05 21:59 Незвичайний соус з квашених овочів: смачно так, що не відірватися
- 12.05 21:32 Наснився сон: сенсаційні заяви Шакіри про сингл двадцятирічної давності
- 12.05 21:03 На що звернути увагу перед укладенням договору оренди житла: це вбереже вас від проблем
- 12.05 20:45 «Носити прикраси — мистецтво. Щоб мати стильний вигляд, треба знати деякі секрети», — експертка зі стилю Ірина Бейлі
- 12.05 20:33 Для дружини та доньки він був опорою: на Покровському напрямку загинув воїн із Дніпропетровщини
- 12.05 20:25 Померла зірка «Діамантової руки» та інших фільмів Гайдая
- 12.05 20:08 Ароматні ліниві вареники з маком: будете готувати їх ледь не щодня, бо це смакота
- 12.05 19:52 Близнюкам — «Закохані» та важливе рішення, Рибам — «Смерть» та початок нового етапу: Таро-прогноз на вівторок, 13 травня
- 12.05 19:48 Отримати допомогу від держави зможуть більше переселенців: що вирішив Кабмін
- 12.05 19:46 За рік подорожчали на 75%, а за тиждень на 13%: які продукти зростають у ціні в Україні
- 12.05 19:21 Особливий день: відома шеф-кухарка похрестила доньок
Напередодні Нового року відбувся фінал проєкту «МайстерШеф. Битва сезонів» (СТБ). Нагадаємо, що він був відзнятий ще до 24 лютого. Разом з тим канал оголосив про початок зйомок четвертого сезону реаліті «МайстерШеф. Професіонали». Робота в павільйоні буде тривати до кінця січня. А саму прем’єру заплановано на лютий 2023 року. Майстерність професійних кухарів оцінюватимуть незмінні судді проєкту «МайстерШеф» — Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський.
«МайстерШеф. Професіонали» стане першим великим телевізійним реаліті, яке створюється за усіма форматними правилами у такий непростий час. Відомо, що новий сезон популяризуватиме українські кулінарні традиції. Зйомки проєкту відбуваються з дотриманням усіх необхідних правил безпеки під час повітряної тривоги. Навіть якщо доводиться переривати приготування страв на кілька годин. Роботу локації забезпечує автономне енергоживлення.
«Ми покажемо, що з простих, дешевих і доступних сьогодні продуктів, у скрутному становищі без світла і газу українці можуть готувати красиво, цікаво і корисно, — сказав продюсер проєкту Володимир Турич. — Під час кастингу наші учасники вже змогли вразити суддів. Наприклад, хлопець, який сам придумує, розробляє технології та виробляє сири. Його буррата виявилася кращою за все, що куштували наші досвідчені шеф-кухарі».
2986Читайте нас у Facebook