- 22:00 Королівські ласощі: готуються дуже просто
- 21:31 «Брудом поливають ті, які у своєму житті нічого не досягли!»: новий образ Тіни Кароль не залишив байдужими українців
- 21:02 Не викидайте гнилі помідори: можете використати їх у саду
- 20:35 Майже три роки чекали на диво: в бою на Донеччині загинув слюсар із Черкащини
- 20:07 Картопляний салат з яйцями: простий та смачний рецепт, який точно вам сподобається
- 19:44 Зможуть використовувати до 800 «Шахедів»: рф у рази збільшує виробництво дронів
- 19:19 Чекають страшні випробування: популярна акторка заспівала гімн на вершині Говерли
- 19:18 «росія знущається з пам'яті загиблих»: глава МВС — про обмін тілами та цинізм ворога
- 19:04 Дівам — «Трійка жезлів» та підбиття підсумків, Скорпіонам — «Сонце» та заряд енергії: Таро-прогноз на вівторок, 24 червня
- 18:51 Малюк перетворив ЦСО «А» на один з найефективніших підрозділів, — експерт
- 18:32 Чернишова звинуватили: у чому підозрюють віцепрем'єра
- 18:31 «Тільки повернулись з укриття — і відразу приліт»: російська ракета вбила двох рідних братів з Чернігівщини
Тушковані реберця в томатному соку з чорносливом: ситна та пікантна вечеря

Як тільки не готують реберця! І на банці, і в духовці з розмарином та гранатовим соком. Ось ще один рецепт. Це найсмачніший рецепт тушкованих реберець. У томатному соку та з чорносливом вони виходять кисло-солодкими, ніжними й соковитими. Можете готувати їх на природі і вдома — на сковороді, в мультиварці чи духовці, пояснює авторка кулінарного каналу «Во» Юлія Ковальчук.
Інгредієнти:
- Реберця (свинячі, яловичі, телячі або баранячі) — 1 кг
- Томатний сік — 700 мл
- Мед — 70−100 г
- Чорнослив — 150−200 г
- Цибуля — 4 шт.
- Сіль — за смаком
- Сушені трави (орегано, чебрець, базилік, майоран) — за смаком
- Рослинна олія для смаження
Приготування:
Реберця солимо, перчимо, посипаємо травами. Перемішуємо і залишаємо на ніч в холодильнику.
Цибулю ріжемо пів кільцями, чорнослив без кісточок миємо та просушуємо паперовим рушником.
До томатного соку додаємо мед (краще рідкий) та гарно перемішуємо.
На розігріту пательню наливаємо олію і викладаємо реберця. Смажимо до золотавої скоринки. Потім додаємо цибулю і смажимо до напівготовності.
Вилити до м’яса томатно-медовий соус, накрити кришкою та тушкувати 20 хв. Потім додати чорнослив, перемішати та готувати ще 20 хв.
За 5 хв до готовності посолити та перемішати.
Подавати реберця можна з гарніром або просто з овочами.
Нагадаємо рецепт свинячих реберець у соусі барбекю від відомого кулінара.
4574Читайте нас у Facebook