Ягідний міні чизкейк з пісочною основою та вершковим кремом від Лізи Глінської: повітряний, смачний та красивий
Відома українська кондитерка Ліза Глінська має багато рецептів смаколиків, якими часто ділиться в мережі. Особливе місце в цьому переліку займають чизкейки.
А ягідний міні чизкейк, за словами кулінарки, один з найулюбленіших десертів її родини.
«Я взагалі обожнюю поєднання крем-сиру з ягодами, карамеллю, шоколадом», — зізнається Глінська.
Ягідний міні чизкейк — на 12 шт
Пісочна основа:
170 г печива крекер
85 г вершкового масла
Сирно-ягідний мус:
100 г смородинового пюре (без кісточок)
50 г малинового пюре (без кісточок)
100 г цукрової пудри
10 г желатину + 50 мл води
200 г вершкового сиру 350 мл вершків (жирність 30−33%)
Для декору: збиті вершки, свіжі ягоди
Приготування:
Подрібнене печиво змішати з розтопленим маслом.
Укласти крихту в силіконові форми. Випікати при 165 С — 7−8 хвилин.
Прогріти пюре з пудрою, перемішати.
Змішати пюре з замоченим набряклим желатином. Охолодити.
Змішати трохи остиглу масу з вершковим сиром. Додати збиті вершки. Заморозити.
Декорувати збитими вершками.
Раніше Глінська розповіла, як приготувати найніжніше полуничне суфле.
341Читайте нас у Facebook