- 24.05 22:27 Бум намистин: деякі нюанси цього тренду вас здивують
- 24.05 21:59 Фантастично смачні сирні булочки: готуються швидко та просто
- 24.05 21:30 Ліндсі Лохан після повернення до Голлівуду стикнулася з проблемами
- 24.05 21:01 Як і чим поливати помідори, щоб вони не хворіли: ці хитрощі допоможуть
- 24.05 20:32 Все життя присвятив армії: на війні поліг захисник із Хмельниччини
- 24.05 20:24 «Фарфорова сюїта „Наталка Полтавка“ йшла на експорт», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 24.05 20:06 Фокача з сардинами: порадуйте рідних смакотою
- 24.05 19:58 Чемпіонат України з футболу, 30-й тур, 23 — 25 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 24.05 19:46 В Ужгороді студент наклав на себе руки через не складене НМТ
- 24.05 19:44 Все у наших руках: Україна може знищити найближчим часом три російських Ту-95МС
- 24.05 19:21 Окупанти випробували свій новий дрон: полігоном стала Одеса
- 24.05 18:57 Ракам — «Утримання» та сюрприз, Козерогам — «Трійка Кубків» та прибуток: Таро-прогноз на 25 травня
Ягідний міні чизкейк з пісочною основою та вершковим кремом від Лізи Глінської: повітряний, смачний та красивий

Відома українська кондитерка Ліза Глінська має багато рецептів смаколиків, якими часто ділиться в мережі. Особливе місце в цьому переліку займають чизкейки.
А ягідний міні чизкейк, за словами кулінарки, один з найулюбленіших десертів її родини.
«Я взагалі обожнюю поєднання крем-сиру з ягодами, карамеллю, шоколадом», — зізнається Глінська.
Ягідний міні чизкейк — на 12 шт
Пісочна основа:
170 г печива крекер
85 г вершкового масла
Сирно-ягідний мус:
100 г смородинового пюре (без кісточок)
50 г малинового пюре (без кісточок)
100 г цукрової пудри
10 г желатину + 50 мл води
200 г вершкового сиру 350 мл вершків (жирність 30−33%)
Для декору: збиті вершки, свіжі ягоди
Приготування:
Подрібнене печиво змішати з розтопленим маслом.
Укласти крихту в силіконові форми. Випікати при 165 С — 7−8 хвилин.
Прогріти пюре з пудрою, перемішати.
Змішати пюре з замоченим набряклим желатином. Охолодити.
Змішати трохи остиглу масу з вершковим сиром. Додати збиті вершки. Заморозити.
Декорувати збитими вершками.
Раніше Глінська розповіла, як приготувати найніжніше полуничне суфле.
366Читайте нас у Facebook