Люди, які слідкують за вагою, але полюбляють солодке, віддають перевагу десертам, які готуються як без цукру, так і без муки. Доволі часто для таких страв використовують банани, наприклад, в рецепті торту з сирним кремом, до якого також не входить мука.
ВІДЕО ДНЯ
А автори-каналу «Ідеї для сніданку та вечері» запропонували рецепт простого та корисного десерту — бананової запіканки. Для неї не потрібно борошно вищого гатунку — підійде цільнозернове.
Інгредієнти:▫️
Банани — 2 шт.;
Мед — 50 г;
Яйця — 2 шт.;
Сіль — 1/8 ч. л.;
Сир кисломолочний — 400 г;
Цільнозернове борошно — 100 г
Сода харчова — ½ ч. л.
Родзинки — 100 г.
Приготування:
РЕКЛАМА
У блендері збийте банани з яйцями, медом та сіллю.
Додайте сир, борошно та соду, збийте до однорідної суміші. Наприкінці додайте родзинки та обережно перемішайте.
Випікайте в духовці 1 годину за температури 185 градусів. Готову запіканку повністю охолодіть.