- 24.05 22:27 Бум намистин: деякі нюанси цього тренду вас здивують
- 24.05 21:59 Фантастично смачні сирні булочки: готуються швидко та просто
- 24.05 21:30 Ліндсі Лохан після повернення до Голлівуду стикнулася з проблемами
- 24.05 21:01 Як і чим поливати помідори, щоб вони не хворіли: ці хитрощі допоможуть
- 24.05 20:32 Все життя присвятив армії: на війні поліг захисник із Хмельниччини
- 24.05 20:24 «Фарфорова сюїта „Наталка Полтавка“ йшла на експорт», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 24.05 20:06 Фокача з сардинами: порадуйте рідних смакотою
- 24.05 19:58 Чемпіонат України з футболу, 30-й тур, 23 — 25 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 24.05 19:46 В Ужгороді студент наклав на себе руки через не складене НМТ
- 24.05 19:44 Все у наших руках: Україна може знищити найближчим часом три російських Ту-95МС
- 24.05 19:21 Окупанти випробували свій новий дрон: полігоном стала Одеса
- 24.05 18:57 Ракам — «Утримання» та сюрприз, Козерогам — «Трійка Кубків» та прибуток: Таро-прогноз на 25 травня
«Карамельна дівчинка» — неймовірно ароматний, смачний, і ніжний тортик: саме те, що треба на свята

Під кінець першого дня нового року у багатьох жінок навряд чи виникає палке бажання проводити час на кухні. Але тим, кому хочеться почастувати домашніх смачненьким, можна порадити приготувати тортик «Карамельна дівчинка» — простий у приготуванні та дуже смачний домашній тортик, з яким легко впорається кожна господиня.
Його рецепт приводить видання gazdynja.
Для приготування коржів візьміть:
- варене згущене молоко — 370 г
- яйце — 2 шт
- вершкове масло — 70 г
- борошно -170 г
- розпушувач — 12 г.
Приготування
Варене згущене молоко з яйцями об’єднати міксером, потім влити розтоплене вершкове масло і перемішати до однорідності. Наступний етап — всипати борошно з розпушувачем і швидко замісити тісто.
З отриманого тіста відсадіть 7−8 тонких коржів діаметром 18 см і випікайте при 180 ° С протягом 5−7 хвилин.
Для приготування крему підготуйте:
- м’який сир — 200 г
- варене згущене молоко — 200−250 г (за смаком)
- вершки 33% - 450 г
Приготування
У мисці з’єднати варене згущене молоко, сир і холодні вершки, все збити до стійкої консистенції.
Наступний етап — зібрати торт за схемою корж-крем, накрити харчовою плівкою та прибрати в холодильник на 8−12 годин.
Зверху вже холодний торт поливають карамеллю.
Для її приготування візьміть:
- цукор — 150
- вода — 50 г
- вершки 33% - 150 г
- вершкове масло 82% - 50 г
- сіль ½ ч. л
- ванілін
Приготування
У каструлю з товстим дном висипаємо цукор та вливаємо воду. Не мішаємо, а обертаємо сироп, поки не отримаємо бурштиновий відтінок.
Вливаємо гарячі вершки та активно мішаємо, додаємо сіль, ванілін, масло, мішаємо до однорідності.
Виливаємо готову карамель на торт.
А ще на свята смакуватиме, і навіть стане родзинкою новорічного столу особливий мандариновий тірамісу за рецептом кулінарки з Кривого Рога Елли Іванової.
7480Читайте нас у Facebook