- 20:45 «В Японії посуд з метеликами популярний невипадково», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 20:33 Після поранення повернувся у стрій: ворожий дрон вбив батька двох дітей з Рівненщини
- 20:07 Картопляні пиріжки з білими грибами: приготуйте цю смакоту й порадуйте рідних
- 19:55 «Динамо» перед стартом у єврокубках програло клубу з Хорватії: відеоогляд матчу
- 19:54 Рибам — «Сонце», Козерогам — «Король Кубків», а Овнам — «Імператор»: Таро-прогноз та поради карт на 17 липня
- 19:42 Роблять 14 років: окупанти поспішають кинути проти України нову техніку, але поки що вона потрапляє лише в аварії та кримінальні справи
- 19:19 Знайшов родичів в Італії: популярний комік та військовий здивував мережу
- 18:59 Захистили адвокатів скандальних фігурантів: в Раді проголосували за покарання журналістів
- 18:57 Краще — пиляти дерева: Елізабет Херлі розкрила секрет бездоганних фото у бікіні (красуням на замітку)
- 18:49 «Я отруївся у власному ресторані»: скандал у Львові з Мішою Кацуріним
- 18:31 Європейські дипломати не змогли досягти згоди щодо санкцій проти росії: до чого тут Словаччина
- 18:09 Секс на 12 мільйонів доларів: жінка зняла десятки тисяч інтимних фото з буддистськими монахами, щоб шантажувати їх
Лечо з кабачками — є смачною стравою, яка не потребує багато часу чи зайвих витрат. Сезонні овочі та трішки старання — і на столі буде ідеальна трапеза, пише Kwestia smaku.
Складники:
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 столова ложка розтопленого сала або олії
- 300 г ковбаси
- 3 перці (червоний, жовтий і зелений або всі червоні)
- 3 кабачки (приблизно 1 кг)
- приблизно 700 г томатної пасти
спеції: сіль і мелений перець, 2 чайні ложки паприки, 1/3 чайної ложки гострого перцю, 1 чайна ложка сушеного орегано
Приготування:
У широкій великій каструлі розтопити сало або розігріти олію, додати нарізану кубиками цибулю і трохи обсмажити. Ковбасу очистити і нарізати скибочками, додати до цибулі і продовжувати смажити на помірному вогні, періодично помішуючи, близько 5 хвилин. В кінці додайте продавлений або тертий зубчик часнику. Додайте очищений від насіння та нарізаний кубиками перець і смажте на трохи більшому вогні, періодично помішуючи, приблизно 5 хвилин. Додайте спеції, потім нарізані кубиками кабачки і смажте все ще 5 хвилин, помішуючи. Влийте томатну пасту і перемішайте. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і тушкуйте ще 5 хвилин. Подавайте з хлібом.
Нагадаємо рецепт овочевої сковорідки.
7308Читайте нас у Facebook