Рецепт найніжнішої смаженої курки в соусі від Макаревича з Ширвиндтом
У кулінарній передачі Андрія Макаревича поділилися рецептом швидкого приготування смачної страви з курки.
В ефірі «Смак» показали, як цю страву азербайджанської кухні готують у соусі на пательні. Її назва — курка по-нахічеванські. Як її готувати, показував Михайло Ширвіндт.
Для приготування курки по-нахічеванське необхідні настпні інгредієнти:
- вершкове масло;
- Гранатовий сік;
- горіхи каштан;
- курка;
- цибуля.
Раніше в програмі Макаревича показали, як готувати печеня з бичачими хвостами. Рецептом поділився шеф-кухар Василь Ємельяненко.
Ілюстративне зображення з Pixabay.
1057Читайте нас у Facebook