У кулінарній програмі Андрія Макаревича розповіли, як приготувати божественно смачну печеню з бичачими хвостами.
Як розповів гість «Смаку», у страву орім бичачих хвостів додають картоплю, цибулю, солодкий перець, часник, різноманітні трави та спеції.
Рецептом приготування печені поділився шеф-кухар Василь Ємельяненко:
- хвіст яловичий, м'ясної, 2 шт;
- перець болгарський червоний 2 шт;
- картопля середнього розміру 5 шт;
- морква середня 2 шт;
- часник 1 головка;
- розмарин 3 гілки;
- перець чилі 1 стручок;
- цибуля ріпчаста 4 головки середнього розміру;
- копчена паприка 25 гр;
- чорний перець;
- сіль;
- кінза;
- зелений базилік.
Раніше Андрій Макаревич показав, як можна без зусиль організувати на дачі приготувати саморобні ковбаски з фаршу .
Фото — скріншот.
969Читайте нас у Facebook