- 17:21 Популярність Меган Маркл впала до історичного мінімуму: що сталося
- 16:47 Редиска по-грузинські від Івана Янюка: страва, яка запам’ятається вам надовго
- 16:23 В Україні знайшли варіант, як захистити БПЛА від дронів-перехоплювачів — ЗМІ
- 15:35 На Одещині внаслідок пожежі загинули двоє малолітніх дітей
- 15:24 Ніжна і незламна: популярний гурт випустив потужний кліп
- 14:56 Чемпіонат України з футболу, 29-й тур, 17 — 18 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 14:47 Більше, ніж приправа: як ефективно очистити унітаз за допомогою речі, яка є у кожної господині
- 14:21 Що робити, якщо вам заблокували рахунок через порушення банківських переказів: поради банкіра
- 13:52 У Стамбулі російська делегація погрожувала захопити нові області України — ЗМІ
- 13:22 Не садіть розсаду зранку: основні правила закладення майбутнього врожаю помідорів
- 12:56 Дуже схожа на Бреда Пітта: у мережі з’явилися нові фото старшої біологічної доньки актора
- 12:20 «Я не впевнений у їхній перемозі»: коментатор «Євробачення» Тимур Мірошниченко про гранд-фінал конкурсу
Напередодні травневих свят, коли більшість людей прагнуть вибратися на природу, відомий ведучий «Ранку з Україною» (канал «Україна») Григорій Герман, який раніше дав рецепт улюбленої пісної страви, поділився з «ФАКТАМИ» рецептом свого маринаду для шашлику.
— Ми з дружиною та синами теж плануємо вилазку на природу, — розповів Григорій. — Традиційно напередодні я мариную шашлики, потім ми вибираємо красиве місце десь у лісі на галявині, ставимо переносний мангал, готуємо та, звичайно, все за собою прибираємо. Всі ситі та задоволені! Мариную шашлик тільки я. У мене є два види маринаду — на квасі та пиві, вони чудово один одного замінюють. Пиво, як і квас, раджу купувати не пляшкове пастеризоване, а розливне, живе. Такий маринад робить будь-яке м'ясо м'яким, соковитим та насичує фантастичним запахом!
Пивний маринад
Інгредієнти:
- М'ясо — 1 кілограм
- Пиво — 1,5 літра
- Сіль, перець — до смаку
Приготування:
М'ясо промити, нарізати шматочками. Тримати м'ясо мінімум дві години у пивному маринаді. Потім надіти на шампури, чергуючи шматочки м'яса з овочами. Смажити на середньому вогні до готовності, періодично поливати соком.

2405Читайте також: Грузинський кухар Автанділ Гатенадзе поділився шикарним рецептом шашлику
Читайте нас у Facebook