ПОИСК
Книга рецептів

Салат «П'ять хвилин»: яскравий та смачний

7:20 7 травня 2021
салат

Салат — це симфонія смаку, якщо його приготував майстерний кулінар. Цю страву люблять і дорослі, і діти. А готується вона легко та просто.

Рецептом салату «П'ять хвилин» з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.

— Цей салат яскравий, соковитий, корисний і дуже смачний, — каже Елла Іванова. — А готується він швидко. П'ять хвилин — і просимо до столу! Рецепт розрахований на дві порції.

Салат «П'ять хвилин»

100 г консервованої кукурудзи

1 свіжий огірок

РЕКЛАМА

1 сира морква

100 г запеченого або сирого гарбуза

РЕКЛАМА

100 г відвареної броколі

1 солодкий перець

РЕКЛАМА

Для заправки

1 ст. ложка олії

1 ст. ложка лимонного соку

1 ч. ложка гірчиці в зернах

Сіль і цукор за смаком

Брокколі пару хвилин проварюємо в солоній воді. І відразу кладемо в крижану воду, щоб зберігся колір.

Усі інгредієнти нарізаємо дрібними кубиками (кубик має бути, як зернятко кукурудзи) та, заправивши, змішуємо в салатнику.
Можна додати часник або червону цибулю.

Смачного!

— Чого б ви побажали читачам «ФАКТІВ»?

— Тепла та любові! Готуйте смачно і створюйте собі й рідним сонячний настрій.

Елла Іванова також поділилася з «ФАКТАМИ» рецептом легкого весняного салату з яблуком і редискою.

Читайте також: Кращий маринад для шашлику: рецепт від творця українських хітів

Фото з альбому Елли Іванової

2081

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів