Салат — це симфонія смаку, якщо його приготував майстерний кулінар. Цю страву люблять і дорослі, і діти. А готується вона легко та просто.
Рецептом салату «П'ять хвилин» з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.
— Цей салат яскравий, соковитий, корисний і дуже смачний, — каже Елла Іванова. — А готується він швидко. П'ять хвилин — і просимо до столу! Рецепт розрахований на дві порції.
Салат «П'ять хвилин»
100 г консервованої кукурудзи
1 свіжий огірок
1 сира морква
100 г запеченого або сирого гарбуза
100 г відвареної броколі
1 солодкий перець
Для заправки
1 ст. ложка олії
1 ст. ложка лимонного соку
1 ч. ложка гірчиці в зернах
Сіль і цукор за смаком
Брокколі пару хвилин проварюємо в солоній воді. І відразу кладемо в крижану воду, щоб зберігся колір.
Усі інгредієнти нарізаємо дрібними кубиками (кубик має бути, як зернятко кукурудзи) та, заправивши, змішуємо в салатнику.
Можна додати часник або червону цибулю.Смачного!
— Чого б ви побажали читачам «ФАКТІВ»?
— Тепла та любові! Готуйте смачно і створюйте собі й рідним сонячний настрій.
Елла Іванова також поділилася з «ФАКТАМИ» рецептом легкого весняного салату з яблуком і редискою.
Читайте також: Кращий маринад для шашлику: рецепт від творця українських хітів
Фото з альбому Елли Іванової
2081Читайте нас у Facebook