- 17:47 Захист від колорадського жука без «хімії»: посадіть це біля картоплі, і «колоради» забудуть дорогу до вашої дачі
- 17:21 Популярність Меган Маркл впала до історичного мінімуму: що сталося
- 16:47 Редиска по-грузинські від Івана Янюка: страва, яка запам’ятається вам надовго
- 16:23 В Україні знайшли варіант, як захистити БПЛА від дронів-перехоплювачів — ЗМІ
- 15:35 На Одещині внаслідок пожежі загинули двоє малолітніх дітей
- 15:24 Ніжна і незламна: популярний гурт випустив потужний кліп
- 14:56 Чемпіонат України з футболу, 29-й тур, 17 — 18 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 14:47 Більше, ніж приправа: як ефективно очистити унітаз за допомогою речі, яка є у кожної господині
- 14:21 Що робити, якщо вам заблокували рахунок через порушення банківських переказів: поради банкіра
- 13:52 У Стамбулі російська делегація погрожувала захопити нові області України — ЗМІ
- 13:22 Не садіть розсаду зранку: основні правила закладення майбутнього врожаю помідорів
- 12:56 Дуже схожа на Бреда Пітта: у мережі з’явилися нові фото старшої біологічної доньки актора
Стиглі томати мають неповторний смак та аромат. З них можна приготувати безліч страв. Одна з найсмачніших — в'ялені томати. Рецептом ділиться кулінарка Тетяна Литвинова.
— Сьогодні приготуємо в'ялені томати, — каже Тетяна Литвинова. — Це дуже смачно.
В'ялені томати
Інгредієнти:
- помідори сливка — 1 кг (вихід в'ялених 200 г)
- сіль — 20 г
- цукор — 20 г
- спеції: перець, сухий часник, орегано
- заливка — олія оливкова
Приготування:
- Розрізаємо помідори навпіл і вирізаємо серцевину.
- Залишаємо на пів години на паперовому рушнику сушитися.
- Ставимо в сушарку для овочів і фруктів на 8 годин з одного боку, потім з другого.
- Заливаємо оливковою олією.
Поради від Тетяни Литвинової:
- Щоб томати були м'якими, використовуйте помідори сорту сливка.
- Томати повинні бути середнього розміру.
- Щоб позбутися зайвої вологи, половинки помідорів надріжте та викладіть на серветку на 30 хв.
- Щоб томати мали насичений смак, їх потрібно посолити й додати цукор.
- Томати потрібно сушити близько 7−8 годин з кожного боку.
Раніше Тетяна Литвинова розповіла, як правильно заморозити вишню.
Читайте також: Особлива окрошка: незвично та смачно
Фото з альбому Тетяни Литвинової
3547Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів