Кабачкова ікра за 40 хвилин: покроковий рецепт від Клопотенко
Шеф-кухар Євген Клопотенко, який недавно поділився швидким рецептом малосольних огірків … у гарбузі, згадав про улюблену страву українців — кабачкову ікру.
Втім, як завжди, його рецепт вирізняється пікантністю. Так, він пропонує запікати овочі, а не тушкувати їх. Саме так, запевняє Євген, страва матиме більш насиченений аромат та смак.
Етапи приготування:
Загорніть овочі у фольгу і відправте їх в духову шафу на 40 хвилин.
Вже готові овочі поріжте шматками і перебийте в блендері.
Додайте за смаком перець, сіль і сік половини лимона.
Охолодіть в холодильнику протягом години і подавайте до столу.
Нагадаємо, колега Клопотенко Андрій Величко поділився авторським рецептом фаршированих патисонів, а Руслана Писанка розповіла, як приготувати фаршировані овочі в сметанному соусі.
5722Читайте нас у Facebook