- 15:40 Три найнебезпечніші схеми кібершахрайства в Україні: як обманюють і чи є засоби захисту
- 15:15 Не нашкодь: які підживлення категорично протипоказані томатам
- 15:08 Парламентська ТСК з корупції у правоохоронних органах перевірить НАБУ, — нардеп Сергій Власенко
- 14:57 «Динамо» зіграло внічию з англійським клубом на зборі в Австрії: відеоогляд матчу
- 14:52 Мільйони з білорусі: нардепу Шевченку оголосили нову підозру
- 14:31 Важливо для України: США збираються значно збільшити закупівлі ракет до ЗРК Patriot
- 14:00 Нарешті: мережа відреагувала на нову пісню Тіни Кароль
- 13:52 Скандали, неефективність і шалені витрати. Депутати взялися за перевірку НАБУ: що відомо
- 13:39 Курс євро в Україні: що прогнозують у банках для євровалюти в середині липня
- 13:29 Запечений кабачок із сиром: виглядає святково, а готується за лічені хвилини
- 12:53 На заході — град та шквали, на сході — «африканська» спека: яку погоду синоптики прогнозують на вихідні 12−13 липня
- 12:20 «Повернення в Україну — не поразка. Це новий шанс»: про життя в Чехії розповідає дизайнерка Анна Моргун, яка ледве вижила під час окупації Київщини
«Незрівнянний сніданок»: рецепт класичного клаб-сендвіча від Ектора Хіменеса-Браво

Суддя «Майстер-шеф» Ектор Хіменес-Браво, який розповів рецепт приготування незвичайних пиріжків з вишнями і вафельного торта зі згущеним молоком, показав, як він готує класичний клаб-сендвіч з домашнім соусом песто-айолі.
Кулінар запевняє, що такий бутерброд може з успіхом стати основною стравою як сніданку, так і обіду.
Вам знадобиться:
- тостовий хліб — 3 скибочки
- куряче філе — 150 г
- сіль і чорний перець — 2 г
- сир — 10 г
- бекон — 50 г
- яйце — 1 шт
- салат Ромен — 30 г
- помідор — 30 г
- солоний огірок — 10 г
Соус:
- олія соняшникова — 150 г
- жовтки — 2 шт
- гірчиця — 3 г
- лимонний сік — 3 г
- сіль — 2 г
- соус песто — 50 г
Для песто-айолі робимо базу з майонезу: змішуємо жовтки, гірчицю, сіль, лимонний сік і пробиваємо занурювальним блендером, тонкою цівкою вливаємо олію, поки не отримаємо щільну емульсію. У готовий майонез додаємо песто і наш соус готовий.
Обсмажуємо бекон, на жирі від нього обсмажуємо куряче філе з додаванням солі і перцю.
Нарізаємо курку слайсами.
На підсмажений хліб (на все три шматочки) викладаємо соус. На 2 шматочки з 3-х кладемо листя салату ромен, на один шматок хліба кладемо нарізану помідор, солоний огірок, готову курку і зверху на курку — сир.
Накриваємо іншим шматком хліба, кладемо смажене яйце і бекон, накриваємо третім шматком хліба.
Нарізаємо «піраміду» на 4 частини і готово.
Подавати сендвіч краще з картоплею фрі або з міксом салату, заправлених оливковим маслом.
Нагадаємо, сендвічі є обов'язковою стравою на традиційному англійському чаюванні, про секрети якого «ФАКТАМ» розповіла британський експерт з королівського етикету Люсі Варнава.
1027Читайте нас у Facebook