- 13:52 Скандали, неефективність і шалені витрати. Депутати взялися за перевірку НАБУ: що відомо
- 13:39 Курс євро в Україні: що прогнозують у банках для євровалюти в середині липня
- 13:29 Запечений кабачок із сиром: виглядає святково, а готується за лічені хвилини
- 12:53 На заході — град та шквали, на сході — «африканська» спека: яку погоду синоптики прогнозують на вихідні 12−13 липня
- 12:20 «Повернення в Україну — не поразка. Це новий шанс»: про життя в Чехії розповідає дизайнерка Анна Моргун, яка ледве вижила під час окупації Київщини
- 12:09 Частині українців дозволили тимчасово платити за комуналку менше та знімати гроші з банківських карток без комісії
- 11:33 Ворожі безпілотники атакували будівлю ТЦК в Одесі, — ЗМІ
- 11:33 Вершкове масло в Україні буде й надалі дорожчати: до чого тут Євросоюз
- 11:09 Красуню-тенісистку застрелив рідний батько: причина вражає
- 10:58 «Росія не буде чекати, поки Європа підготується до російського удару. Він досить ймовірний ще до кінця цього року», — Валерій Пекар
- 10:32 Дрон з білорусі залетів до Литви: у міноборони країни зробили заяву
- 10:28 В Україні можливі затримки із виплатою соцдопомоги: експерт пояснив, із чим це пов'язано
Смачні кабачки по-корейськи на зиму: кулінар Сергій Калінін представив незвичайний рецепт

Існує маса рецептів, як заготовити кабачки на зиму. Одним з них, «екзотичним», поділився кулінар Сергій Калінін на СТБ.
Кабачки по-корейськи
Інгредієнти
Кабачки — 3 кг
Морква — 0,5 кг
Цибуля — 0,5 кг
Перець болгарський — 6 шт.
Часник — 2−3 головки
Зелень — до смаку
Соняшникова олія — 1 ст.
Оцет — 200 г
Цукор — 200 г
Сіль — 2 ст. л.
Спеції для моркви по-корейськи — 1 пакетикПриготування
Кабачки та моркву почистити, натерти на довгі смужки.
Болгарський перець та цибулю нарізати тонкою соломкою.
Часник пропустити через прес, зелень покришити.
Змішати всі інгредієнти, залити маринадом з олії, оцту, солі, цукру та спецій. Поставити у холодильник на три-чотири години, після чого розкласти по банках.
Півлітрові банки з кабачками по-корейськи стерилізувати протягом 20 хвилин. Закатати.
Раніше «ФАКТИ» публікували простий рецепт смачного асорті на зиму.
926Читайте нас у Facebook