- 18:24 В Україні хочуть підняти народжуваність: ціна питання — 80 мільярдів гривень на рік
- 17:47 Захист від колорадського жука без «хімії»: посадіть це біля картоплі, і «колоради» забудуть дорогу до вашої дачі
- 17:21 Популярність Меган Маркл впала до історичного мінімуму: що сталося
- 16:47 Редиска по-грузинські від Івана Янюка: страва, яка запам’ятається вам надовго
- 16:23 В Україні знайшли варіант, як захистити БПЛА від дронів-перехоплювачів — ЗМІ
- 15:35 На Одещині внаслідок пожежі загинули двоє малолітніх дітей
- 15:24 Ніжна і незламна: популярний гурт випустив потужний кліп
- 14:56 Чемпіонат України з футболу, 29-й тур, 17 — 18 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 14:47 Більше, ніж приправа: як ефективно очистити унітаз за допомогою речі, яка є у кожної господині
- 14:21 Що робити, якщо вам заблокували рахунок через порушення банківських переказів: поради банкіра
- 13:52 У Стамбулі російська делегація погрожувала захопити нові області України — ЗМІ
- 13:22 Не садіть розсаду зранку: основні правила закладення майбутнього врожаю помідорів
Руслан Сенічкін поділився рецептом картопляних рулетів з лаваша: вау-блюдо, яке сподобається всім

В українській кухні є багато рецептів страв з картоплі. Днями суддя шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати картопляні деруни з м'ясом. А телеведучий Руслан Сенічкін у програмі «Сніданок з 1 + 1» запропонував рецепт оригінальних картопляних рулетів з лаваша.
Картопляні рулети з лаваша
Для приготування потрібні такі інгредієнти:
Приготування
Для начинки відварити картоплю й зробити з неї пюре, додати підсмажені з цибулею гриби, спеції та зелень. Можна додати нарізані тонко томати або томатний соус.
Для ролів:
►Взяти лаваш (розпаковувати його потрібно перед використанням, щоб він не зламався), викласти начинку і рівномірно розподілити по лавашу.
►Скрутіть лаваш з начинкою рулетиком й розрізати на порційні шматочки.
►Занурити шматочки ролів в яйце та обсмажити на сковороді, якщо страва готується вдома. Якщо приготування відбувається на природі, тоді лаваш можна підсмажити на грилі або не обсмажувати.
►Роли викласти на тарілку й подавати до столу.
Нагадаємо, до Дня Незалежності Сенічкін зробив цікаву добірку про найулюбленіши страви у різних куточках України.
1346Читайте нас у Facebook