Незвичайні «кокосові» сирники від дієтологині Світлани Фукс: покроковий рецепт
Активна прихильниця здорового харчування дієтологиня Світлана Фукс рекомендувала новий спосіб приготування знайомих усім сирників — в духовці. Рецепт опублікований в її Instagram.
Вам знадобляться:
- куряче яйце — 2 штуки ⠀
- сир 5−9% - 500 г ⠀
- цукор або цукрозамінник — 20 г ⠀
- манна крупа — 50 г ⠀
- кокосова стружка — 60 г ⠀
- оливкова олія — 5 мл ⠀
Приготування ⠀
Встановіть духовку на температуру 160−180 градусів, підготуйте міксер і ложку для морозива. ⠀
Збийте яйця з цукром за допомогою міксера до стану щільної піни. Якщо ви любите посолодше, просто збільшіть кількість цукру до 50−100 грамів.
Додайте сир, продовжуйте збивати міксером, додайте пару крапель олії. ⠀
Всипте манну крупу і кокосову стружку, продовжуючи збивати.⠀
Використовуючи ложку, викладіть на деко (покритий папером для випікання) однакові сирники. Випікайте їх близько 30 хвилин.
Раніше «ФАКТИ» вже публікували популярний рецепт сирників на манній крупі, а відомий кулінар Володимир Ярославський розповів, як готувати солоні сирники.
8201Читайте нас у Facebook