- 18:22 Саміт НАТО в Гаазі: Україна опинилась на периферії великої гри з витратами на оборону
- 18:18 Окупанти вдарили по полігону ЗСУ під час навчань військових, є загиблі та поранені
- 17:53 Міністр національної єдності у відрядженні чи втік? Що відомо про ситуацію навколо Олексія Чернишова
- 17:23 кремль знову лякає «брудною бомбою»: ISW попереджає про спробу зірвати західну допомогу Україні
- 17:09 Виїхав з України: Зеленський анонсував розслідування зборів на лікування Назарія Гусакова, який зник після скандалу з донатами
- 16:52 Пенсіонерам нарахують додаткові гроші від ООН: хто та які суми отримає
- 16:24 Нема чого воювати: Гаррі новими світлинами з дітьми звернувся до свого батька
- 15:53 Головне — не забити смак спеціями: рецепт ідеального шашлика від Володимира Ярославського
- 15:23 У естонській розвідці прогнозують зменшення дронових атак по Україні
- 14:53 Баба Ванга не знала про них: названо 6 загроз з космосу, які можуть знищити Землю у будь-який момент
- 14:22 Війна між Ізраїлем та Іраном не вплине на ситуацію в Україні: чому так вважають в Німеччині
- 13:50 Добре горить: у ГУР показали, як палає російський товарняк із пальним
Смак «живих» овочів: Фоззі поділився рецептом надзвичайно смачного осіннього супу

Вокаліст «ТНМК» Олександр «Фоззі» Сидоренко, як раніше і телеведучий Григорій Герман, поділився своїм рецептом осіннього супу.
У соціальних мережах музикант розповів, що поки «овочі були живими», він методом «наукового тику» склав простий рецепт осіннього овочевого супу.
Фоззі не давав розкладку інгредієнтів з вагою, відразу розповівши, як він готує цю страву.
- Зварити у бульйоні картоплю і кабачки, порізані кубиками. Овочі беруться у рівних пропорціях.
- Приготувати засмажку — цибулю і моркву, додавши в кінці їхнього приготування «живі, а не пластикові» помідори, а за хвилину до готовності — часник.
- Додати у суп зелень, лавровий лист, перець — за смаком.
- За 10 хвилин до готовності страви — чайну ложку хмелі-сунелі.
«Опціонально можна додати м'ясо з бульйону. З того, що я тестив цієї осені — найцікавіший суп», — додав музикант.
Раніше переможець шоу «МастерШеф. Професіонали 2 «Євген Грібенік розповів, як він готує сезонний гарбузовий суп .
Рецептом супу з гарбуза, але вже з додаванням картоплі, поділилася і директор Школи леді Тетяна Мокріді, яка запевняє, що так готують в Парижі.
Фото зі сторінки Олександра Сидоренко у соціальних мережах.
1251Читайте нас у Facebook